(۰۳ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط: ن چیزی که من گفتم هم خودم تصورم بر این هست برای کسیه که میخواد دوره ارشد رو بگذرونه و نگران اینه که آیا میتونه تمومش کنه یا نه. ولی برای پژوهش نظر شما رو دارم
کاش شما که هوش میخونید و در جریانید تاپیک پیش نیازهای دوره ارشد هوش رو می دیدید تا از فرمایشات شما هم فیض برده میشد. اونطوری که من دیدم تو تاپیکای مرتبط، دروسی که گفتید دانش در حد پیشرفته رو ندیدم براشون نیاز باشه و تصور میکردم همون آمار و محاسبات معمولی که توی دانشگاه تدریس میشده کافیه. بعلاوه اینکه (اگه اشتباه نکرده باشم) جایی ندیدم کسی اسمی از هندسه پیشرفته برده باشه. البته مگر اینکه برای زمینه های بخصوصی لازم باشه و نه توی همه زمینه های کاری
ممنون میشم اگه اینجا یا در حالت بهتر توی تاپیک مرتبطش (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
) این ابهام رو برام روشن کنید
نیازی نیست مطلب جدید بزنم.
هندسه پیشرفته حداقل هندسه خودش نیازه... خیلی ها هستند که دوره دبیرستان فنی و حرفه ایی و کاردانش بودند اصلا نمی دونن فضا چیه صفحه چیه برد چیه....
هندسه پیشرفته نیازنیست ولی داشتن دانشش در حوزه های ماشین لرنینگ کاربرد داره...
در ضمن بحث پاس کردن باشه هرشخصی می تونه با وقت گذاشتن زیاد ضعف هاش جبران کنه ولی هدف دوره ارشد داشتن خروجی خوب هستش... مقاله های معتبر چاپ کردن هستش ... ذهن مهمه اگه قدرت ذهنی انالیز داشته باشی میتونی این رشته رو هرروز که حجم بالای مطالب می خونی و یادمیگیری بهم مرتبط کنی خلاق بشی با ریاضیات ترکیب کنی برنامه نویسی کنی و مقاله کنی...
اما اگه ذهنت هنوز توی جدول ضرب سوم ابتدایی پاس شده و جز چهار عمل اصلی از ریاضیات چیزی بلد نیستی... حتی واریانس و انحراف معیار و تصویر ذهنی نداری... با هزار بار خوندن جایی نمیرسی نهایت جز ارشد گرفتن و چندتا کنفرانسی داخلی یا بگیم ای اس ای پولی... نظر بنده در خصوص شخصی هستش که می خواد سرمایه گذاری واقعی کنه برای رفتن یا موندن و موفقیت واقعی رسیدن...