(۱۷ مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۲ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: (17 مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۳۱ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط: (17 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: (17 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۲ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط: سلام دوستان
تعداد آزمون های مدرسان شده ۱۰ تا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حالا هزینه آزمون و پولی که قراره بدین به چه صورت میشه دوستان ؟؟؟؟
والا تو سایتش برا ۱۰ تا آزمون حضوری زده ۶۶۶۰۰۰تومان
با ۵۰% تخفیف پس میشه ۳۳۳۰۰۰ تومان
تشکر بابت پاسختون
آقا سعید دهنوی این مبلغ مورد تایید است
ظاهرا مدرسان بازم شروع به دبه کردن کرده
متاسفانه این موسسه اهل دبه هست
اینو هر کسی میدونه که نصف ۶۶۶ میشه ۳۳۳ حالا مدرسان چجوری حساب میکنه که شده ۴۰۵ - ۳۰ = ۳۷۵
اینو هم بگم که ممکنه دو روز دیگه بگن تخفیف های مانشت حذف شده و اگه کل پول رو پرداخت نکنید بعضی از آزمون ها رو نمیتونید بدید
در هر حال از دوستمون آقای دهنوی که واقعا زحمت کشیدند و میکشند ممنونم
پیگیریشون خیلی خوبه، از ایشون کمال تشکر رو دارم
سلام دوست مانشتی عزیز
اول از هر چیز باید از شما تشکر کنم که نگران دوستان هستین که کسی پول اضافه نده و از این بابت ازتون تشکر میکنم.
اما در مورد نگرانیتون اجازه بدید که توضیح بدم جریان از چه قراره.
توی سایت مدرسان اگه دقت کرده باشین نوشته ۱۰ مرحله آزمون آزمایشی و ۶ مرحله اینترنتی قیمت اصلی ۸۱۰ هزار تومان و قیمت با تخفیف ۷۲۹ هزار تومان که این تخفیف که گفته برای کسانی هست که به صورت اینترنتی ثبت نام میکنن که موسسه تقریبا ۱۰ درصد بهشون تخفیف میده ولی ما که داریم از تخفیف ۵۰ درصد استفاده میکنیم دیگه اون ۱۰ درصد شامل حالمون نمیشه چون در این صورت میشه ۶۰ درصد تخفیف و با این توضیحات ۵۰ درصد ۸۱۰ هزار تومان میشه ۴۰۵ هزار تومانی که من گفتم.
اما در مورد ۶۶۶ هزار تومانی که شما گفتین هم توی سایت مدرسان زده قیمت فقط ۱۰ مرحله آزمون حضوری بدون آزمون اینترنتی قیمت اصلی ۷۴۰ هزار تومان و قیمت با تخفیف ۶۶۶ هزار تومان و دوباره با این توضیح نصف ۷۴۰ هزار تومان میشه ۳۷۰ هزار تومانی که گفتم اگه نمایندگی شهرتون قبول کنه فقط آزمونای حضوری رو بدون آزمون اینترنتی ثبت نام کنید باید بپردازید.
این چیزی که شما گفتید تقریبا میشه ۶۰ درصد تخفیف برای ما.
البته بگم که من هیچ دفاعی از مدرسان نمیکنم و سودش هم به من نمیرسه که بخوام ازش دفاع کنم و از طرفی اگه از شما دفاع کنم سودش به خودم هم میرسه ولی خب دوستان مدرسان یه قولی به ما داده و داره به قولش هم وفا میکنه.
اگه باز سوالی داشتید من درخدمتتون هستم.
امیدوارم متوجه توضیحاتم شده باشید.
شاد و پیروز باشید