(۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ب.ظ)sparrow7000 نوشته شده توسط: (12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ب.ظ)modaresan sharif نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز
اسامی گروه دوم:
۱-آقای قاسم نوروزی
۲-آقای آلاء قادری
۳-خانم نسرین مشیدی
۴-آقای مهرداد فخیمی
۵-خانم سحر ویس کرمی
۶-خانم زینب احمدی
۷-آقای پیمان رستمی
۸-آقای مجتبی همتی
۹-آقای مجید پور داود
۱۰-آقای حمیدرضا رحمانی
۱۱-آقای دانیال رجبی
۱۲-خانم زهرا کمالیان
۱۳-آقای امیر شیخی
۱۴-آقای علی رواقی پاریزی
۱۵-خانم آزاده نیکخواه
۱۶-خانم زینب سادات لسانی
۱۷-آقای محمد کاویان
۱۸-آقای محمد بهرامی
۱۹-خانم شهلا ملک
۲۰-آقای شهرام حاجتی
افرادی که اسمشان در بالا آورده شده است می توانند با مراجعه به نمایندگی شهر خود تا تاریخ ۲۶ مرداد ماه از تخفیف ۵۰ درصد آزمونهای آزمایشی استفاده کنند.
موفق باشید
سلام
می خواستم بدونم چجوری میشه برای گروه سوم اسم داد؟ چه مشخصاتی لازم است؟ باید ذکر کنیم از سایت مانشت هستیم؟
من به ایمیلی که توی سایت گذاشته بودن چند هفته پیش ایمیل زده بودم اسم و مشخصات رو ولی جوابی دریافت نکردم.
بعد هم می خواستم بدونم تاریخ آزمون ها با توجه به تغییر زمان کنکور تغییر می کند یا خیر؟ یا تعداد آزمون ها بیشتر می شود؟
سلام دوست مانشتی
من مسئول ارسال لیست دوستان به موسسه هستم و کسانی که در این دو دوره ایمیل زده بودن رو طبق لیست برای موسسه فرستادم و کسی رو از قلم ننداختم.
مطمئن باشید که ایمیل شما به دست من نرسیده و اگر هم رسیده اطلاعاتتون ناقص بوده که در این صورت من حتما به شما ایمیل زدم و گفتم گفتم که اطلاعاتتون رو کامل بفرستین.
مطمئن باشید من هر کاری از دستم بربیاد برای دوستان انجام دادم و میدم و ههیچ دشمنی با کسی ندارم که اسمشو توی لیست قرار ندم.
شما مشخصاتتون رو دوباره بفرستین تا انشاءالله واسه گروه سوم توی لیست قرار بگیرید.
موفق باشید