(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: بچه ها آی تی ها مدار منطقی نظریه نمیخونن ؟؟؟ اگر میخونن چرا نوشتید ۶ درس جدید ... به خاطر همین یه کلمه ها ممکنه اصلا بهتون توجه نکنن
فک کنم بچه ها از بیخ دور ریاضی و اینا رو خط قرمز کشیدن!!
بچه ها من تا اونجایی که شمردم ۷ تا درس اضافه شده ها!! در عوض ۲ تا درس ( هوش و مدیریت) کم شده!! میشه چند تا ؟؟ لابد دانشجوی کارشناسی هم هستیم؟!!!
(۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ب.ظ)Niloofar_hk نوشته شده توسط: به نظر من بند ۲ رو اصلاح کنید. آخه یعنی چی؟!
ما این ۶ یا هرچی درس رو نداشتیم! کامپیوتر هم شبکه دو نداشتن و اختیاری بوده براشون! ما شبکه ۱ شبکه ۲ و معماری خوندیم. من که اصلا چون این رشته امنیت داشت اومدم وگرنه میرفتم همون کامپیوتر! من که با علاقه شبکه و معماری خوندم و با ۱۸ ۱۹ پاس کردم! بعد همه اینا کشک؟؟!؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ همه اینا دوغ؟؟؟؟؟؟؟ ۵۰ ساله تو این مملکت زندگی میکنیم هر روز یه نفر از خواب بیدار شه یه تصمیمی بگیره برامون؟! یه روز میخوان مهندسی برقو ببرن زیرمجموعه تربیت بدنی، یه روز فقط داوطلب بومی میگیرن.. بابا خسته شدیم! به قرآن حالم بده. دیگه نمیکشم! دیگه تحملشون سخته نمیتونم!! نباید نظر منی که با ۴تاگرایش این رشته لعنتی رو انتخاب کردم موقع کاهش گرایش ها بپرسن؟؟؟؟؟؟ یعنی یه نفر نیست نظر منو بخواد؟! لا اله الا الله
خیلی از دانشگاه های دولتی از طریق گرایش شبکه یا امنیت دانشجویان ارشد آی.تی رو قبول میکنن. یعنی مثلا دانشگاه شریف فقط گرایش شبکه قبول میکنه بعد تعیین میکنه که یکی بره تجارت الکترونیک، یکی دیگه بره MIS و... چون معتقدن که بچه های اون گرایشها در کل بهتر هستن و از پس MIS و تجارت الکترونیک هم برمیان!
این یعنی با این اوضاعی که پیش اومده فقط از طریق رشته مهندسی کامپیوتر میشه به گرایشهایی مثل MIS یا تجارت الکترونیک به خوبی دست پیدا کرد چون اغلب این دانشگاه ها به طور مستقیم دانشجوی MIS و تجارت نمیگیرن و از طریق شبکه و امنیت میگیرن!
و این یعنی فاجعه!!!!!!!! میفهمید؟؟؟؟؟ فاجعه!!!!!!!!!!!!!!! :OOOOOOOOOOO یعنی ظرفیت ۰ !!!!!
من پنجشنبه میتونم بیام ولی اگه شنبه بهتر بود مرخصی میگیرم میام.
دوست عزیز پیشنهاد میکنم خون خودتو کثیف نکن!
/ فردا اگر خواستیم بریم تجمع و شما هم اگه تشریف بیارین ؛ با این توپ پری که دارین میگن اصلا میبریمتون زیر گروه تربیت بدنی! میخوای چیکار کنی؟!!!
من پیشنهاد میدم ایشونو نبریم!
چون روز پنج شنبه ادارجات تعطیل هستن!
و اما یه موضوع دیگه! من خیلی شنیدم از همتون تو این فروم که این وضعیت بخاطر استادای شریف هست! از طرفی به قول دوستمون دانشگاه شریف اصلا امنیت بر نمیداره که بخواد تو این موضوع دخالت کنه!!!!
مگه میشه؟!!!