منم دوباره تبریک میگم
من که معلوم نیس بیام شریف یا نه (خدا لطفا تو این "یا نه" رو نشنیده بگیر
)، ولی اگر قسمت شد، همکلاسی بودن با افراد با اراده و باشهامتی مثل شما باعث افتخاره...
تو کل زندگی موفق باشید
راستی در مورد اینکه کنار ارشد یه لیسانس کامپیوتر بگیرید( میگم کامپیوتر نه آیتی بخاطر اینکه از سال بعد احتمالا دیگه کلا شبکه امنیت میرن زیرشاخه کامپیوتر، و البته کنکور کارشناسی هم تغییراتی داشته خب، ک من زیاد اطلاع ندارم، فقط میدونم گویا به تخصص ها تفکیک شده) ، فکر خوبیه. پیشنهاد خیلی خوبی دادن. اما درمورد اینکه بخواد از طرف نظام وظیفه مشکل ساز بشه و... فکر نمیکنم اینطور باشه!! اگر قرار باشه در صورت اشکار شدنش مشکل ساز بشه که اصلا از همون اول بهتون اجازه تحصیل نمیدن! دیگه انقدرم کشکی نیست:دی من فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه. شما میتونید کنار تحصیل توی دولتی، توی آزاد یا پیام نور هم یه رشته ی دیگه یا یه مقطع دیگه بخونید، اینا مشکل ندارن! اما راجب غیرانتفاعی مطمئن نیستم!
ولی یه چیز دیگه هم هست، انگار دفترچه ۹۴ وقتی اومد(که گرایش هارو جابجا کرده بودن) انگار یه تغییر جدید هم مربوط ب این موضوع بود! فکر کنم گفتن که دیگه تحصیل همزمان توی غیرانتفاعی یا پیام نور و دولتی امکان پذیر نیست. اصلا مطمئن نیستم، خودم نخوندم فقط شنیدم، حتی مطمئن نیستم درست یادم باشه چی شنیدم.
اما حداقل تحصیل توی ازاد همچنان بلامانعه!