زمان کنونی: ۲۷ آبان ۱۴۰۳, ۰۹:۰۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام
دوستانی که رتبه ارشدشون خوب شده ، دوستان تک رقمی و دو رقمی آقا شریف رو انتخاب نکنید
خیلی اینترنت خفنی داشتیم حالا حجمیشم کردن.. ام آی تی ایران بدون اینترنت شد..
یعنی خاک بر سر ما خخخخخخخ
خوشبختی یک سفر است، نه یک مقصد.
هیچ زمانی بهتر از همین لحظه برای شاد بودن وجود ندارد.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ب.ظ)sepanta1990 نوشته شده توسط: سلام
دوستانی که رتبه ارشدشون خوب شده ، دوستان تک رقمی و دو رقمی آقا شریف رو انتخاب نکنید
خیلی اینترنت خفنی داشتیم حالا حجمیشم کردن.. ام آی تی ایران بدون اینترنت شد..
یعنی خاک بر سر ما خخخخخخخ
پاسخهای درست:۸۹ گرایش: سایر وضعیت: فارغ التحصیل دکتری دانشگاه: مقبولیت: ۲۲۱/۱+ امتیاز مانشت : ۱۸۱۶ رتبه: ۶امتیاز تاریخ مانشت: ۸۷۳۸ رتبه: ۷
اطلاع رسانی..میخوایی بیایی شریف؟ اینو بخون دی:
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ)infinity31 نوشته شده توسط: ولی فک کنم سرعتش بهتر بشه دیگه! ۱ مگ بهتر از الان نیست؟!
یک مگابیت قرار هست بشه، نه بایت، اما به هر حال از ۶۴ فعلی بهتره. اخیراً اتصال ng2 خودش ۱ مگابیت بود، بدون محدودیت، البته صرفاً واسه تست بود.
البته برا من که فرقی نمیکنه، گشتوگذار معمولی توو اینترنت بعلاوهی دانلود چارتا مقاله ماهی ۴ گیگ هم نمیشه. وقتی ۴ نفر صبح تا شب تورنت و یوتیبشون باز هست و به خاطر اونا سرعت بقیه هم محدود میشه، مجبور میشن از حرکتهای ضربتی استفاده کنند.
سلام دوستان. اینجا کسی هست که نرم افزار شریف بخونه یا خونده باشه؟ اگر امکانش هست دوستانی که نرم افزار شریف می خونن در مورد اساتید نرم افزار و آزمایشگاه این اساتید و نحوه کار و برخوردشون با دانشجو ها و فیلد هایی که این اساتید کار می کنن توضیحاتی بفرمایید. سایت دانشکده رو دیدم ولی می خواستم دوستانی که تجربه دارن کمک کنن. ببخشید اگر جای مناسبی سوال نکردم. دیدم اکثرن شریف هستید گفتم اینجا سوالم رو بپرسم. ممنون