(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: (30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ)amirho3yn نوشته شده توسط: (30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: تا جایی که من میدونم و اطلاع دارم معماری صنعتی اصفهان از دانشگاه اصفهان قویتر هست. (خیلی)
خیلى ممنون بابت کمکتون
تو همین سایت بعضى جاها گفتند که الان اصفهان قویتر شده و دانشگاهشم بهتره اما خیلیا هم میگن صنعتى اصفهان مدرکش اعتبار بیشترى داره
واقعا انتخاب رو واسه ما سخت کرده!
نه نه! اشتباه نکنید! نرمافزار اصفهان بهتر از صنعتی اصفهانه. نه سختافزارش. سختافزار صنعتی به خاطر یکی بودن دانشکده با برق قویه. مگر اینکه تو این ۲-۳ سال اخیر اتفاق خاصی افتاده باشه که ضعیف شده باشه سختافزارش!
آها، استاداى صنعتى بیشتر وارد فیلد شبکه هم شدند تا معمارى و البته این بدم نیست براى ما!
در کل از لحاظ جو دانشگاهى هم نظرتون رو صنعتى هستش؟
از لحاظ مکان دانشگاه و ...
سپاس
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ)rz.gh نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز ، رتبه ت چند شده ؟
در رابطه با سوالت باید بگم من طبق تحقیقاتی که کردم و با یه دکترای معماری کامپیوتر هم صحبت کردم ، تو گرایش ما از لحاظ علمی این دانشگاه هایی که شما نام بردید به این شکل رتبه بندی میشه :
۱/صنعتی اصفهان
۲/اصفهان و خواجه نصیر ( شبانه )
۳/خوارزمی
سلام، خیلى ممنون بابت راهنمایى
من ١٩٩ معمارى شدم
٢سال پیش با این رتبه تهران(بهشتى)قبول شدن ولى امسال رو با توجه به همپوشانى نمیدونم قبول بشم یا نه!