(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ب.ظ)amirho3yn نوشته شده توسط: (02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: من صنعتی اصفهان را نسبت به اصفهان صد در صد ترجیح میدم.
خیلى ممنون ولى میشه دلایلتون رو هم لطف کنید بفرمایید!؟
دانشگاه صنعتی بسیار معتبرتر هست.جز۱۰۰ دانشگاه برتر هست.ولی دانشگاه اصفهان فکر کنم حدود ۱۲۰۰دانشگاه برتر هست.صنعتی خیلی سختگیرتر هستند و اساتید بنام و معروفی دارد.دانشگاه اصفهان هم بد نیست.ولی خب من در مقایسه با صنعتی که میبینم دانشگاه اصفهان مثل طبل تو خالی میمونه.اساتید آپ دیت نیستند.البته۱-۲ تا استاد معروف داره.ولی ویژگی و جو بدی که هست اینکه با دانشجویان اصفهانی و دلانشجویانی که از لیسانس اونجا بودند خیلی خوب هستند و این ویژگی توی نمره دادنشون بارز هست. و یکجوری نمره داده میشه که معدل دانشجویان خودشون بالاتر هست تا توی مقاطع بالاتر نگهشون دارند.درصورتیکه دانشجویان دیگری هم بودند که صدپله بیشتر استحقاق برتری را داشتند ولی خب متاسفانه اساتید انگار متوجه نبودند یا نمیخواستند متوجه بشوند!!
البته فیلد کاریتون را توجه کنید.من شنیدم صنعتی بیشتر روی شبکه و گردازش تصویر در معماری کامیپوتر کار میکنند.البته سخت افزاری هم کار میکنند.اصفهان دو گرایش معماری محاسباتی و معماری شبکه داره .در مجموع صنعتی مسلما و قطع به یقین بهتر ازاصفهان هست.البته در گروه نرم افزار اصفهان خیلی قوی تر هست.