(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۲ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: مطمین باش در مدرک درج میشه نام دانشکدش شاید دوستانی که اونجان تا حالا این سوال براشون پیش نیومده باشه ولی اگرکه پیشو بگیرند میبینند درج میشه و اینکه استاداش خوبن ولی تازه تاسیسه و اینکه از دوستانی که اونجا بودن رو در رو و رک پرسیدم اگر به عقب بر می گشت ایا انتخابشو عوض میکرد گفتن صد در صد به جای دیگری فکر می کردند بازم تاکید میکنم همشون نگفتن یه سری از دوستان هم راضی بودن.....اما واسه کاریابی در شرکت های خصوصی یکم دچار مشکل میشی چون اونطوری که دوستان میگفتن زیاد نمیشناسن....اصولا نام علم و صنعت مطرح تره بازم باید علایق خودتونو ببینید و بسنجید..... گرایش ها اختلافش از زمین تا اسمونه.....
بله در مدرک درج میشه مطمین باشید ما همگی پی اش رو گرفتیم!
در مورد کار در شرکت خصوصی یکم سخت باوره برام حرفی که زدید من خودم یک شرکت خصوصی خیلی خوب و مطرح کار میکردم که البته من چون دانشگاه تهران درس خونده بودم تونسته بودم بدون سابقه کاری وارد همچین شرکتی بشم ولی همکار بغل دستیه من دانشگاه آزاد خونده بود، اتفاقأ در مورد شرکت های خصوصی من فکر میکنم بیشتر به این نگاه میکنند که شما چقدر مهارت داری...
ولی حتی اگه به اسم دانشگاه هم نگاه کنند خب بین دانشگاه تهران و دانشگاه علم و صنعت که مشخصه کدوم بهتره.
در مورد گرایشها حق با شماست خیلی متفاوته و قابل مقایسه نیست.
آهان در مورد کار این نکته هم بگم که رویکرد دانشکده علوم و فنون نوین به صورت کلی روی ارتباط بیشتر با صنعت هستش، و اکثر اساتید خیلی تاکید دارند که پروژه ها کاربردی باشه و به درد مملکتمون بخوره