(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ)ITPT نوشته شده توسط: ببین اگه انقدر به خودت اطمینان داری که این طرح را برای خودت ریختی چرا خودت را اذیت می کنی؟ من هم این طرح را برای کارشناسی ام ریختم و خدا رو شکر نتیجه گرفتم و دقیقا همین کاری که شما می گی کردم اما یه فرقی انجا بود من کارشناسی شرکت کردم و انجا کنکور در تابستان برگزار میشد ترم اول همراه با کمترین واحدهایی که برداشته بودم درس خوندم ترم دوم مرخصی رد کردم
اما اینجا قضیه فرق میکنه شما نمی تونی ترم اول مرخصی رد کنی. و اگه ثبت نام کنی باید بری. اگه این قدر مطمئنی که می تونی برای جی این کار را می کنی و خودت را عذاب میدی؟
سپاس بابت وقتی که گذاشتید
از خودم که قطعا مطمئنم ، اما شرایط مملکتمون مثه شرایط جوی میمونه ، هیچ اعتمادو اطمینانی نمیشه بهش کرد ، ممکنه سنجش دم کنکور یه سری تغییرات بده و ...
ضمن اینکه شک و دو دلی بیشترم در مورد تطبیق نخوردن واحد ها هست ، چون من هدفم از اینکار اینه که یکسال دیگه از عمرم هدر نره ، در صورتی که اگه واحدها تطبیق نخوره عملا فرقی ندارم با کسی که ۱سال دیگش رو هم وقف درس خوندن برای قبولی کرده
به هرحال بازم درخواست میکنم از دوستان دیگه : در مورد امکان تطبیق نمرات هر نوع اطلاعی دارید بیزحمت اینجا بیان کنید