(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط: (24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ق.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط: بین شریف و تهران موندم ...
انشاالله هر چی خدا بخواد
سلام
با عرض تبریک
لطف کنید منابع مطالعاتی خودتون برای کنکور رو بگید؟؟
با تشکر
ممنون
کتابهایی که خوندم :
برای طراحی الگوریتم و ساختمان داده : مقسمی و ۶۰۰ مسئله قدسی کنارهم خوندم و مخصوصا ۶۰۰ مسئله خیلی مهمه خیلی خیلی مهم . ریز به ریز بخونید و نکته هاشو دربیارید . ( البته من ۶۰۰ مسئله خیلی کم کاری کردم و آخرا نزدیک کنکور دو فصلشو خوندم و بابت این هم خیلی پشیمون بودم )
من زبانهای برنامه سازی رو حذف کرده بودم فقط در آخر که تستهای کنکور رو حل می کردم همه ی تستهای این درس رو هم بررسی کردم و نکته هاشو در آورده بودم
برای کامپایلر : پوران پژوهش
برای پایگاه داده هم مقسمی رو خوندم .
معماری : پارسه رو خوندم ولی آخرش فهمیدم کامل نبوده ... وقتی تستهای کنکور رو حل می کردم بعضی قسمتهایی که توو پارسه نبود رو با پوران خوندم(مثلا نانو مموری اینا )
منطقی : پوران
نظریه : حتما حتما حتما جزوه ی دکتر کارگهی رو بخونید و حتما ویس هاشونو گوش کنید حتما .... من فصلهای آخر که در جزوهی دکتر کارگهی نبود رو از کتاب پیتر لینز خوندم ...
و آخرا چون دیگه وقت نبود تمرین های این کتاب که بعضیاشون خیلی نکته داره هم خوندم .. منظورم این نیست که تمرین هاشو حل کردم فقط نکتههای تمرینهای خاصی که دکتر کارگهی هم توو ویسهاشون خیلی تاکید کردند رو نگاهی انداختم.
سییستم عامل هم پارسه رو بخونید
ببینید من ریاضی هارو هم حذف نکرده بودم درسته درصدم کمه ولی من مثلا یه فصل آخر آمار رو حذف کرده بودم و یه دونه فرمول توزیع گاما دقیقا ۳ تا سوال از این مباحث اومد رسما بدشانسی آوردم پس ریاضی هارو هم حذف نکنید به هیچ وجه ..
زبان هم من نخوندم ولی طبق اون چیزایی که شنیدم حتما حتما ۵۰۴ مطالعه بشه مخصوصا لغت های فصل های آخرش .
اگه نکته ای جامونده بفرمایین تا بیشتر توضیح بدم
امیدوارم حرفام به دردتون بخوره .
موفق باشید