(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ب.ظ)sorour 1993 نوشته شده توسط: واقعا ممنونم که جواب دادی خیلی ممنون ذوست خوبم:
وای من واقعا از این درسای رشته نرم افزار بدم میاد حالا اگه بخوام خود رشته آی تی رو برم چی ؟ اون که زیر رشته خود آی تی هست ؟؟؟
خواهش میکنم.
،
قبول دارم درس های نرم افزار برای بچه های آی تی سخته به خصوص ریاضی ها.
گرایش تجارت الکترونیک و گرایش فناوری اطلاعات همچنان جزو گرایش های آی تی هستند و منابع این گرایش ها هم مثل هر ساله و تغییری نکرده.
امسال (یعنی کنکور۹۴) قرار بود این تغییر گرایش ها صورت بگیره اما بچه های مانشت با اعتراض به وزارت علوم و سنجش تونستند امنیت و شبکه رو به گرایش آی تی برگردونن. این دفترچه ثبت نام کنکور قبل از اعتراض بچه هاست:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و به احتمال زیاد کنکور ۹۵ تغییرات طبق این دفترچه خواهد بود.
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)mjs2 نوشته شده توسط: پونه خانم فکر کنم شما ضریبا رو دوبرابر زدین!
علت خاصی داره؟
درسته. اولش اشتباه کردم و فکر میکردم که ضرایب دو برابره (ضرایب کنکور ۹۳ به جز درس زبان که ضریب ۱ بود بقیه ضرایب فکر میکنم به این شکل بود )
و بعد از اینکه خودم دفترچه رو از این لینک دانلود کردم و یکبار دیگه دیدم متوجه اشتباهم شدم و ویرایش کردم. ولی چون دوستمون نقل قول گرفتن از من تو نقل قول ایشون ضرایب همونطوری موند.