زمان کنونی: ۰۴ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۲۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

آزمون ارشد ۹۵

ارسال: #۶۱
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۱:۴۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ، توسط پوونه.)
آزمون ارشد ۹۵
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ب.ظ)sorour 1993 نوشته شده توسط:  واقعا ممنونم که جواب دادی خیلی ممنون ذوست خوبمHeart:
وای من واقعا از این درسای رشته نرم افزار بدم میاد حالا اگه بخوام خود رشته آی تی رو برم چی ؟ اون که زیر رشته خود آی تی هست ؟؟؟
خواهش میکنم.
،
قبول دارم درس های نرم افزار برای بچه های آی تی سخته به خصوص ریاضی ها.
گرایش تجارت الکترونیک و گرایش فناوری اطلاعات همچنان جزو گرایش های آی تی هستند و منابع این گرایش ها هم مثل هر ساله و تغییری نکرده.

امسال (یعنی کنکور۹۴) قرار بود این تغییر گرایش ها صورت بگیره اما بچه های مانشت با اعتراض به وزارت علوم و سنجش تونستند امنیت و شبکه رو به گرایش آی تی برگردونن. این دفترچه ثبت نام کنکور قبل از اعتراض بچه هاست:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

و به احتمال زیاد کنکور ۹۵ تغییرات طبق این دفترچه خواهد بود.

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)mjs2 نوشته شده توسط:  پونه خانم فکر کنم شما ضریبا رو دوبرابر زدین!
علت خاصی داره؟
درسته. اولش اشتباه کردم و فکر میکردم که ضرایب دو برابره (ضرایب کنکور ۹۳ به جز درس زبان که ضریب ۱ بود بقیه ضرایب فکر میکنم به این شکل بود )
و بعد از اینکه خودم دفترچه رو از این لینک دانلود کردم و یکبار دیگه دیدم متوجه اشتباهم شدم و ویرایش کردم. ولی چون دوستمون نقل قول گرفتن از من تو نقل قول ایشون ضرایب همونطوری موند.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۶۲
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۰۱ ق.ظ
RE: آزمون ارشد ۹۵
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  
(27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ب.ظ)sorour 1993 نوشته شده توسط:  واقعا ممنونم که جواب دادی خیلی ممنون ذوست خوبمHeart:
وای من واقعا از این درسای رشته نرم افزار بدم میاد حالا اگه بخوام خود رشته آی تی رو برم چی ؟ اون که زیر رشته خود آی تی هست ؟؟؟
خواهش میکنم.
،
قبول دارم درس های نرم افزار برای بچه های آی تی سخته به خصوص ریاضی ها.
گرایش تجارت الکترونیک و گرایش فناوری اطلاعات همچنان جزو گرایش های آی تی هستند و منابع این گرایش ها هم مثل هر ساله و تغییری نکرده.

امسال (یعنی کنکور۹۴) قرار بود این تغییر گرایش ها صورت بگیره اما بچه های مانشت با اعتراض به وزارت علوم و سنجش تونستند امنیت و شبکه رو به گرایش آی تی برگردونن. این دفترچه ثبت نام کنکور قبل از اعتراض بچه هاست:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

و به احتمال زیاد کنکور ۹۵ تغییرات طبق این دفترچه خواهد بود.

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)mjs2 نوشته شده توسط:  پونه خانم فکر کنم شما ضریبا رو دوبرابر زدین!
علت خاصی داره؟
درسته. اولش اشتباه کردم و فکر میکردم که ضرایب دو برابره (ضرایب کنکور ۹۳ به جز درس زبان که ضریب ۱ بود بقیه ضرایب فکر میکنم به این شکل بود )
و بعد از اینکه خودم دفترچه رو از این لینک دانلود کردم و یکبار دیگه دیدم متوجه اشتباهم شدم و ویرایش کردم. ولی چون دوستمون نقل قول گرفتن از من تو نقل قول ایشون ضرایب همونطوری موند.
ایول به مانشتیا چه نفوذی دارن CoolCool
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: پوونه
ارسال: #۶۳
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۱۰ ق.ظ
آزمون ارشد ۹۵
بچه ها برای تدریس تو دانشگاه و هیئت علمی شدن کدام گرایش it خوبه?
۰
۰
ارسال: #۶۴
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۱:۵۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ق.ظ، توسط fatemehrsh.)
سلام به همگی
من تازه با مانشت اشنا شدم و منابع رو هم با مشورت رتبه های خوب که میشناختم انتخاب کردم

از اول خرداد هم به امید خدا استارت رو میزنم

db: مقسمی+ جزوه بسیار کامل استاد خودم
سیستم عامل: پارسه
منطقی:مانو(مرجع)+ پوران
الگوریتم:پوران +درس قدسی+۶۰۰ تست قدسی
کامپایلر: شاپوری+پوران
نظریه: لینز(مرجع) +پوران
محاسبات:راهیان
معماری:مانو+پوران
گسسته:پوران
ساختمان داده: مقسمی رو دارم شاید پوران رو هم بگیرم
آمار:جزوه دوستم که پارسال پوران کلاس میرفت+مدرسان
برنامه:پوران
ریاضی مهندسی هم از الان حذفTongue
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Reza D
ارسال: #۶۵
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۲:۲۲ ق.ظ
از الان خیلی زوده واسه ارشد بخونین مطمئن باشین که زود دلسرد میشین! از اول تابستون استارت بزنین و منابع درست بخونین کلا آزمون و موسسه و... رو بیخیال شین پولشو بدین پسته،گردو،کشمش،مویز و .... که واسه مغز خیلی خوبه! و مطمئن باشید که بیشتر از آزمون وکلاس کنکور بدردتون میخورهBig GrinBig GrinBig Grin اینا پیشنهادهای منه و به همه هم میگم و معمولا کسی گوش نمیده و آخر سر به حرفم میرسه که کار از کار گذشته ! حالا خود دانید! امیدوارم که با این شور وهیجان که شروع کردین بتونین تا آخر ادامه بدین و از عبرت های بقیه پند بگیرید با آرزوی موفقیت برای همگی
۳
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bahar_HS , ali139084 , phontom
ارسال: #۶۶
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۱:۳۳ ب.ظ
آزمون ارشد ۹۵
سلام به بچه های گل که می خوان برن به سمت ارشد ۹۵
من هم هستم برای ارشد ۹۵ که برای فناوری اطلاعات می خوام بخونم
هر کی فناوری اطلاعات بخونه یه اعلام امادگی به من بکنههه تا بلکه بتونیم با هم این کنکور رو شکست بدیم
از گرگان کسی واسه it نیست که بخواد واسه ۹۵ بخونه
از پوونه هم ممنون واسه دادن اطلاعات it
اگه اطلاعات بیشتری دارن بدن ممنون میشمSmileSmileSmile
۰
۰
ارسال: #۶۷
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۲:۳۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ب.ظ، توسط Elham_tm.)
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط:  نمیدونم اینجا تاپیک مناسبی هست یا نه ولی من یک مسبله بزرگ دارم :

الان ترم شش علوم کامپیوتر هستم ترم هفت هوش طبق چارت باید بگیریم
هیج اطلاغ دقیق و کاملی از هوش مصنوعی ندارم نمیدونم دقیق چی هست ؟!
چه جوری و کجا اطلاعات دقیق و کامل پیدا کنم
علاقه به رشته و گرایش خیلی خیلی برام مهم هست
از سخت افزار اصلا خوشم نمیاد و عاشق ریاضی و الگوریتم هستم از کد نویسی هم خوشم میاد
دوستانی که علوم بودند متوجه ی ریاضیات ما هستند فضایش کامل با ریاضیات رشته های مهندسی و ... فرق میکنه
اگه بخوام ترم هفت کنکور بدم باید در مورد گرایش هوش بدونم تا بین نرم و هوش انتخاب اگاهانه بکنم اما ....
سلام،منم علوم کامپیوتربودم.اگه ب کدنویسی علاقه داری فک کنم گرایش الگوریم و مهندسی بهترباشه براتون.ب منابع کنکورنگاه کن ببین ب کدوم دروس بیشترعلاقه داری.من خودم ب دروس تحلیلی ومفهومی بیشتر از دروس کدنویسی وریاصیات علاقه دارم.ازدروس موردعلاقم شبکه وهوش بو

سلام منم کنکورامسالوبخاطرمشکلاتی ک برام پیش اومده بودنتونستم بخونم ونرفتم سرجلسه.
منم هستم ارشد۹۵/
فقط۱؟دارم باخوندن فقط همین امسال میشه۲رقمی شد؟
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: d_felfelak
ارسال: #۶۸
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۶:۱۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۹ ب.ظ، توسط پوونه.)
آزمون ارشد ۹۵
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ)sorour 1993 نوشته شده توسط:  ایول به مانشتیا چه نفوذی دارن Cool
نفوذ رو نمیدونم ولی بچه های اینجا با منطق پیش میرن و حرفشون رو ثابت میکنن.
قبلا هم چند باری از اینجور اتفاقات افتاده که بچه های سایت با اعتراض به سنجش و وزارت علوم حلش کردند.

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ب.ظ)scania نوشته شده توسط:  از پوونه هم ممنون واسه دادن اطلاعات it
اگه اطلاعات بیشتری دارن بدن ممنون میشمSmileSmile
خواهش میکنم.

اطلاعات دقیقی از آی تی ندارم. فقط بحث های مانشت رو این چند سال دنبال کردم یک سری اطلاعات به دست آوردم.
ولی چشم. اگر باز هم موردی یادم اومد که به درستیش هم مطمئن بودم، حتما توی تاپیک میگم.

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط:  نمیدونم اینجا تاپیک مناسبی هست یا نه ولی من یک مسبله بزرگ دارم :

از سخت افزار اصلا خوشم نمیاد و عاشق ریاضی و الگوریتم هستم از کد نویسی هم خوشم میاد
دوستانی که علوم بودند متوجه ی ریاضیات ما هستند فضایش کامل با ریاضیات رشته های مهندسی و ... فرق میکنه
اگه بخوام ترم هفت کنکور بدم باید در مورد گرایش هوش بدونم تا بین نرم و هوش انتخاب اگاهانه بکنم اما ....

این تاپیک رو مطالعه کنید:

اگر بعد از خوندن این تاپیک هم به جواب نرسیدید سوال هاتون رو دقیق بپرسید تا دوستانی که اطلاعاتی در مورد هوش دارند ببینند و پاسخ بدند به شما.
۰
۰
ارسال: #۶۹
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۵۰ ق.ظ
دوستان اینکه خیلیا تو مانشت هستن که میخوان امسال کنکور بدن که اکیه.
بیایید باهم بخونیم که این وسط هر کس به مشکلی برخورد بقیه باشن که کمکش کنن..اینجوری میدونیم تنها نیستیم.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: d_felfelak , phontom
ارسال: #۷۰
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۱:۰۷ ق.ظ
آزمون ارشد ۹۵
سلام دوستان من یه سوال داشتم،
من امسال یعنی ۹۴ دانشگاههم تموم میشه یعنی با امتحانات تا آخرای خرداد ۹۵ درسم تموم میشه و هفت ترمه تموم می کنم می خواستم بپرسم می تونم کنکور ارشد ۹۵ شرکت کنم در صورتی که هنوز یه ترم می مونه!!!!!

Winners... Are not those who never fall, but those who never QUIT
۰
۰
ارسال: #۷۱
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۱:۳۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ق.ظ، توسط d_felfelak.)
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط:  
(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط:  نمیدونم اینجا تاپیک مناسبی هست یا نه ولی من یک مسبله بزرگ دارم :

سلام،منم علوم کامپیوتربودم.اگه ب کدنویسی علاقه داری فک کنم گرایش الگوریم و مهندسی بهترباشه براتون.ب منابع کنکورنگاه کن ببین ب کدوم دروس بیشترعلاقه داری.من خودم ب دروس تحلیلی ومفهومی بیشتر از دروس کدنویسی وریاصیات علاقه دارم.ازدروس موردعلاقم شبکه وهوش بو

سلام منم کنکورامسالوبخاطرمشکلاتی ک برام پیش اومده بودنتونستم بخونم ونرفتم سرجلسه.
منم هستم ارشد۹۵/

به کد نویسی علاقه دارم از سیستم عامل و شبکه و پایگاه زیاد خوشم نمیاد باز با سیستم عامل میونه ی بهتری دارم هوش رو نمیدونم چه طوری هست تا فرمایش شما از مفهومی بودن و .... رو بتونم درک کنم و ...
ممنونم که جواب دادین
چرا فکر میکنین از الا برای کنکور بکوب بخونین به دورقمی نمیرسین؟!!
۰
۰
ارسال: #۷۲
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ق.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط:  
(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط:  
(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط:  نمیدونم اینجا تاپیک مناسبی هست یا نه ولی من یک مسبله بزرگ دارم :

منم هستم ارشد۹۵/

به کد نویسی علاقه دارم از سیستم عامل و شبکه و پایگاه زیاد خوشم نمیاد باز با سیستم عامل میونه ی بهتری دارم هوش رو نمیدونم چه طوری هست تا فرمایش شما از مفهومی بودن و .... رو بتونم درک کنم و ...
ممنونم که جواب دادین
چرا فکر میکنین از الا برای کنکور بکوب بخونین به دورقمی نمیرسین؟!!
نمیدونم آخه هرکیودیدم بیشتراز۱سال وقت گذاشته
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: d_felfelak
ارسال: #۷۳
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۸:۳۱ ب.ظ
آزمون ارشد ۹۵
دوستان کسی نمی خواد به سوال من جواب بده Sad

۰
۰
ارسال: #۷۴
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۸:۴۷ ب.ظ
آزمون ارشد ۹۵
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۱ ب.ظ)marjan sadat نوشته شده توسط:  دوستان کسی نمی خواد به سوال من جواب بده
فکر نمیکنم مشکلی برای ثبت نام شما وجود داشته باشه
و در صورت قبولی شما باید تا شهریور ۹۵ فارغ التحصیل بشید.
باز هم دفترچه ثبت نام رو خودتون یکبار مطالعه کنید.
۰
۰
ارسال: #۷۵
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۸:۵۴ ب.ظ
آزمون ارشد ۹۵
مرسی دوستم

۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Star درخواست کمک و راهنمایی برای شرکت در آزمون ارشد marvelous ۹ ۸,۹۴۲ ۰۶ مهر ۱۴۰۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فاطمه دیبا
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۶۷۴ ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۳۵۶ ۰۸ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  انتخاب رشته آزمون ارشد ۹۹ mr_milad12 ۱ ۲,۷۰۹ ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: .:tarannom:.
  مقایسه آزمون های کارشناسی ارشد مدرسان شریف با پارسه و دیگر موسسات abbas1368 ۱۸ ۲۶,۳۴۷ ۰۳ مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: spiritual
  آزمون ارشد ۹۷ aflak ۲ ۳,۲۸۷ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: aflak
  سوال هایی در مورد آزمون ارشد vanasis ۲ ۲,۵۰۱ ۰۲ فروردین ۱۳۹۷ ۰۳:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: vanasis
Sad تاثیر نمره تقلب کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد AshkanAurum ۶ ۸,۱۳۶ ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: blackhalo1989
Sad باقی ماندن تعدادی واحد کارشناسی بعد از آزمون ارشد AshkanAurum ۳ ۳,۶۳۳ ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Happiness.72
  آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار و ۱ الگوریتم mirmahdi ۴۶ ۶۸,۸۳۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۶:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: milad_ronaldo

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close