(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: به کسی برنخوره، من خودم آزاد خوندم ولی فکر میکنم فارغ التحصیل های آزاد ،در نظر مردم و به خصوص تو محافل علمی به نظر درس نخون یا کم هوش میان !
قبول دارید ؟
بله متاسفانه.
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: آقای دکتر تنهایی من خیلی مخالفم که شما اینقدر مطمئن از جایگاه آزاد صحبت میکنید،تا اونجایی که اطلاع دارم دانشگاه های دولتی مثل شریف ،تهران ،امیرکبیر کسانی را برای دکترا میپذیرند که واقعا عملکرد مثبتی داشته اند مثل مقاله های معتبر.الانم که دکترا داره کنکوری میشه !من اگر رفتم آزاد به شما و کسانی دیگر که چنین فکر کنند نشان خواهم داد که هیچ وقت نمیشه مطمئن صحبت کرد،البته اگه تا اون روز دانشگاه های دولتی ایران را قبول داشته باشم واسه دکترا..انشاالله.
ثابت کنید!. برای ما افتخاره که اعضای مانشت پلههای موفقیت رو طی کنند.
من خبر کاملی از جریانات مصاحبه دانشگاه شریف دارم، به طور ۱۰۰ درصد مطمئن هستم. تازه اینکه چیزی نیست اگه حتی کارشناسی رو هم دانشگاه آزاد باشی با مکافات میتونی خودت رو از اتهام تبرئه کنی.
خیلی افراد باهوش تو این دانشگاه هستند (چه استاد و چه دانشجو) و احتمالاً بنابهدلایلی نتونستند در کنکور موفق بشوند، اما هیچگاه رفتارهایی که با بچههای دانشگاه آزادی در مصاحبههای دکتری میشه رو فراموش نمیکنم. یکی از دوستان خوب خود من همینجوری حذف شد. من دیدم و نظر میدم و شما ندیدی و نظر میدی. جوی که وجود داره طوریه که حتی اگه چند تا مقاله خوب جورنال هم داده باشی و دانشگاه آزادی باشی یه جوری به مقالههات نگاه میکنند و حتی ممکنه به تقلب علمی و ... محکوم بشی.
دلیل به وجود اومدن این جو هم مشخصه: درسته افراد باهوش و با استعداد تو دانشگاه آزاد کم نیست،اما جو غالب رو کسانی تشکیل میدن که توانایی رقابت با دانشجوهای دانشگاههای دولتی ندارند، و متاسفانه تو این جوتر و خشک با هم میسوزند.