منم نظر خودم رو مینویسم; شاید یکم لحنم تند باشه.
قبل از هر چیز من موضوع
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو در تالار applyabroad رو کاملا خوندم.
به علایق همه احترام میذارم ولی گویا تب این مسایل چند سالیه که خیلی داغه. خیلیاش هم به مسایل فرهنگی و اجتماعی جامعه ما برمیکرده.آخه تو کجای این کره خاکی درآمد یه پزشک اینقد بالاست. مایه تعجبه که درآمد یه پزشک تو ایران چند برابر درآمد یه پزشک تو آمریکاست.
اصلا خبری هم از خدمت رسانی به خلق خدا نیست.مردم رو تلکه میکنن.
البته خیلیاشوون هم رفتن تو کار ساخت و ساز.
دانشجویان پزشکی و دندون پزشکی چی میخونن که اینقد سخته. ما که خبر داریم از تعدادیشون که تو شهر خودممون یه جزوه ۳۰ صفحه ای دستشوون گرفتن و میگن امتحان دارن.
فردا هم ملت میرن پیششون و واسشوون نسخه میپیجن.
درسته که شغلشوون با جوون آدما سروکار داره ولی اونا هم از اشتباهات زیادی دارن و ندیدیم بایتش کسی رو مؤاخذه کنن.من این موارد رو از پسر عموم که خودش دانشجوی پزشکی شنیدم.
در مورد مبحث مالی هم کیه که از پول خوشش نیاد.شاید به خاطره همینه که این همه طرفدارش زیاد شده. البته اوضاع بی سر و سامان جهان سوم هم بی تاثیر نیست.چرا باید اینقد تبعیض بین پزشکان با مهندسان و بقیه رشته ها باشه؟
ظاهرا در ایران کسی نیست این سوالات رو جواب بده.
بنظرم هر کسی بهتره دنبال غلایقش بره.باورش سخته که ۶۰۰۰۰۰ نفر شرکت کننده در کنکور سراسری تجربی همه از پزشکی خوششون بیاد اونم فقط داوطلبین یه سال
اپلای ایده بدی نیست ولی پروسه طولانیه.باید علاقه داشته باشی چون اونجا مثل اینور نیست.