بخاطر پول سراغ چیزی نرو اگه واقعا عاشق پزشکی هستی برو اگه بخاطر پولش داری میری نرو پشیمون میشی
واسه پول در اوردن راههای زیادی وجود داره لازم نیست به خودت سختی بدی ۷ سال درس بخونی اون هم بشی پزشک عمومی
پیشنهادم اینه که با ی مشاور خوب مشورت کنی
یکی از فامیل های من رشتش تجربی بود سال اول خیلی خوند خیلی ... تربت معلم اورد ولی چون عاشق پزشکی بود تربیت معلم نرفت
موند سال بعدش کنکور دوباره داد پزشکی دانشگاه جندی شاپور اهواز و اورد امسال پزشکی عمومیش و گرفت برام تعریف میکرد میگفت باید خیلی درسخون باشی تا عاشق نباشی نمیتونی دوام بیاری سختی زیاد باید بکشی
یکی از فامیل های دیگر من هم با معدل ۱۸ خیل یدرس خوند ۳ سال پشت سر هم کنکور داد پزشکی قبول نشد اخرش رفت رشته نفت دانشگاه ازاد ..... رقابت سخت تو این رشته همچین شما میگی پزشکی انگا در دانشگاه و برات باز کردن میگن بفرما بیا پزشکی بخون باید بدونی رقابت سخته ....
یکی از دوستان گفتن رشته کامپیوتر استرس داره استرس پرژه و تمرین و ... من سوالم اینه که رشته پزشکی که جون ی نفر رو به تو پزشک می سپارن ایا استرسش کمتر از رشه کامپیوتر!!!!! پروزه رو تموم نکن تمرین و انجام نده چه اتفاقی میفته؟؟؟ حالا تو پزشکی ی دارویی رو اشتباه تجویز کن یا ی تشخیص اشتباه بکن !!! اونوقت چه اتفاقی میفته؟؟؟؟؟
بایستی انقدر به این رشته علاقه مند باشی که همیشه دلت بخواد وقتت و تو مطب و بیمارستان بگذره من که از بیمارستان میگذرم حالم بد میشه
الان اینجا همه مهندس کامپیوتر هستن حرفهاشون و هم شنیدی پیشنهادم اینه که با چند پزشک هم مشورت کنی و ی مشاور خوب پیدا کن با اون هم مشورت کن بعد تصمیم بگیر تا خدای نکرده پشیمون نشی ..... باز هم میگم بخاطر پول سراغ چیزی نرو پول و از راههای دیگه هم میشه در اورد ....