(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ق.ظ)s-nowrozi نوشته شده توسط: (12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ)eng.ma30 نوشته شده توسط: یعنی سی شارپ ب دردم نمیخوره؟
اخه من خواستم با یک تیر دو نشون زده باشم
هم تو دانشگاه بتونم استفاده کنم
و هم تو بازار کار اگر کار مربوط ب هوش مصنوعی گیرم نیومد کار برنامه نویسیم رو داشته باشم
هوش چه ربطی به سی شارپ داره ؟
با کلاس رفتن کسی برنامه نویس نشده ؟
بیشتر بانک اطلاعاتی کار کن
من منظورم برنامه نویسی در زمینه هوش مصنوعی هستا!!
بچه های دانشگاه شیراز تیم جاواشون تو برنامه نویسی در زمینه هوش مصنوعی تو مسابقات شریف مقام اورده
گفتن تحقیقاتتون رو باید با متلب پیاده سازی کنید اگر کامل با متلب پیاده سازی شد حالا یا خودتون باید برید با جاواذیا سی شارپ یا پایتون یا هر زبان دیگه پیاده سازیش کنید یا بدید ب کسی که این زبون ها رو بلده
گفتن بستگی ب کاربرد داره مثلا بخوای بذاریش رو وب خوب سی شارپ یا پی اچ پی لازم داری
بخوای بذاری رو موبایل جاوا و...
ببینید من میدونم تو ارشد هوش بیشتر از همه چیز متلب لازم هست
و احتمالا اصلا ب زبان برنامه نویسی نیازی نیس
اما حرفم اینه ک قصد دارم تابستون روی یک زبان برنامه نویسی خودم رو تقویت کنم
تصمیمم هم سی شارپ هست
چون همسرم سی شارپ کار میکنه و میخوام کنار اوشون کار کنم
البته تا زمانی ک فارغ التحصیل نشدم!
ولی در کنارش هم دوست ندارم خیلی تو شاخهذهای مختلف سرک بکشم و اخرش هم مثل لیسانسم بشم مدرک ب دست بی سواد
مثلا الان سی شارپ یاد بگیرم بعد برم تو دانشگاه ببینم ای وای جاوا لازمم هست حالا برم سراغ یادگیری جاوا!!
واسه همین دارم سوال میکنم الان برم دنبال یادگیری کدام زبان برنامه نویسی؟ همین سی شارپ خوبه؟
اخه مساله دیگه ای هم که هست اینه که درسته ک ب هوش مصنوعی علاقه دارم اما کار هم برام مساله خیلی مهمی هست
اگر سیزشارپ کار کنم خیالم راحته ک کار دارم
حالا شایدم بعد از خوندن هوش سر کار دیگه ای برم ولی ب هرحال سی شارپ بلد باشم استرس کار ندارم
حالا اینا دلایل تصمیم من مبنی بر یاپگبریرسی شارپ بود
حالا اگر راهنماییم کنید خیلی ممنونتون میشم[/quote]