(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ ب.ظ)majid67110 نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ ب.ظ)peniya نوشته شده توسط: ارشد سپاهان - نویسنده: علی قبادی
پوران پژوهش - نویسنده: مهدیه شادی
میشه لطفا بگید بیشتر از کتاب هوش سپاهان راضی بودید یا هوش پوران پژوهش . کدوم کتاب سادهتر و روونتر توضیح داده ؟
مرسی
کتاب هوش سپاهان سادهتر گفته . من بیشتر سپاهان خوندم . پوران ورق می زدم، هرجا سپاهان نداشت از پوران می خوندم .
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۱۲ ب.ظ)maryamsadat_hoseini نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ب.ظ)ali_computer69 نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ)maryamsadat_hoseini نوشته شده توسط: به نظر من درصداتون زیاد عالی نیست که ۴۸ باشه!فکر کنم به خاطر معدل ۱۷/۵ شما این رتبه بدست آمده!
زیان و سیستم رو هم درصد پایین بودین!
به نظرم شما کمی خوش شانس بودین....
البته واقعا زحمت کشیدین این رتبه ۴۸ الکی بدست نمیاد
موفق باشید
دوست من تحلیل شما جالبه. ایشون دو تا درس ضریب ۱ رو کم زدن که شما اشاره کردید ولی مشترک ضریب ۴ رو بالا زدن.
موفقیت در این رشته فقط و فقط وابسته به دورس مشترکه اگه کارنامه های دیگه سایت رو یه تحلیلی بکنید جریان رو بیشتر متوجه میشد.
قرار بود واسه تبریک پست نزنیم ولی من اینجا از فرصت استفاده میکنم به این دوست عزیزمون peniya تبریک ویژه میگم و یک سپاس از دادن اطلاعات کامل از کارشون.
کاش میشد پستها رو سپاس دوقبضه زد مثل بسته های پستی که دوقبضه میکنن.
من که قانع نشدم..
اگه واقعا اینقدر دروس مشترک مهمه پس ما هم فقط دروس مشترک بخونیم فقط...
عزیزم شما نباید به درصد نگاه کنی . تراز مهم هست که متاسفانه تو کارنامه ارشد نمی نویسن. شاید درصد یک درس پایین باشه اما چون سخت بوده و اکثریت کم زدن، اگه کسی بزنه ترازش بالاست . از طرف دیگه ممکنه درصد درسی بالا باشه اما ترازش پایین، چون اکثریت بالا زدن .
من درصد معماریم پایینه اما چون امسال معماری سخت بوده، ترازش بالا بوده و تراز کلم رو بالا برده . یا پایگاه داده که امسال واقعا سخت بوده . اما درسایی مثل سیستم عامل یا زبان امسال ساده بودن و ترازشون پایینم آورده اما نه در اون حد که پایگاه، هوش و معماری تراز کلم رو بالا بردن .
دروس مشترک هم واقعا مهم هستن. اما نمی شه از سایر دروس غافل شد.
درسی مثل مدیریت هم که ضریبش تو این رشته ۰ هست. منم نزدم .
به دوستان کنکوری پیشنهاد می کنم اگه حتی IT نمی خوان هم مدیریت بخونن . من نخوندم و نزدم اما بعد کنکور واقعا پشیمون بودم که چرا این اشتباه رو کردم . چون معماری سخت بود و مدیریت امسال ساده و حداقل رتبه اون گرایش هم بهتر می شد.
من واقعا بدشانسی آوردم، چون شب امتحان از استرس حالم بد شد و زبان که همیشه تو آزمون های آزمایشی یا کنکورهای سال های قبل حداقل ۴۰، ۵۰ % می زدم رو ۲% زدم .
توصیه به دوستان می کنم به هیچ وجه نزدیک کنکور و در دوران جمع بندی با دوستانشون در تماس نباشند.
اگر این مطالب رو می نویسم بیان تجربیات هست، شاید مفید باشه .
از دوستانی هم که محبت کردند تبریک گفتن تشکر می کنم.