من نقل قول نمیکنم دیگه! فقط جوابا رو همینجوری پشت هم لیست میکنم
۱- آره من با رتبه پارسالم (۱۹۶) قبول میشدم. ینی خواجه نصیر شبانه هم قبول شدم. ولی این ترم (ترم مهر) واحد داشتم! در نتیجه پارسال نمیتونستم برم! وگرنه خودم میدونم پشت کنکور موندن خیلی ریسکه!
۲- (سوال ۱۱۱ هوش) تعریف ارتفاع درخت مشخصه! "تعداد یالها از ریشه تا عمیق ترین نود" نه تعداد نودها! همون ۵ درسته! خودم هم اشتباهی زدم ۶ (بهتره راجع به سوالات و اشتباهات و ... تو تاپیک های مخصوص این کار بحث بشه که موجوده)
۳- تاپیک های تخمین رتبه:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۴- دو تا فایل هم گذاشتم اینجا، که میتونه بهتون دید بده با چه رتبه ای کجا قبول میشید. (البته یکیش درصد هم داره)
parseh 93.pdf |
|
اندازه فایل: ۱۰۴/۰۵ KB |
Computer93_Ver.6.pdf |
|
اندازه فایل: ۵۰۱/۱ KB |
۳ و ۴ با هم => خودتون برید درصد بدین ، دانشگاه بگیرین! اینجا بیشتر راجع به درصداتون حرف بزنید لطفا! البته من نه مدیرم نه در جایگاهی که بخوام اینا رو بگم! فقط قصدم کمک کردنه!
۵- به نظر من کنکور امسال راحت تر از پارسال نبود در کل. حالا شما نهایتا موقع تخمین رتبه ۲-۳ درصد از درصد مشترکتون کم کنید! همین.