(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ)mehrdadsecret2 نوشته شده توسط: بچه ها سوالات پایگاه ۱ و پیشرفته چطور بود ؟ کمی هم راجع به درسای دیگه بحث بشه خوب میشه :دی
من پایگاه ۱ هیچی نزدم و فقط چند تا از پایگاه ۲ زدم.
آخرین سوال پایگاه داده در مورد TSO بود. گزینه ۱ و ۲ در مورد r-transit(x) و w-transit(x) بود که درست هم بود. گزینه ۳ هم که درست بود راجع به صف اجرای TSO بود. گزینه ۴ در مورد r-shechuled(x) بود که غلط بود.
یه سوال خیلی قشنگ تو پایگاه داده بود که حسابی من رو گیج کرد. یه دنباله از اجراها داده بود که T2 وسط دنباله ابورت میکرد.
اجراش با ۲pl و TSO امکانپذیر نبود و جالب اینکه دنباله اش اصلا پی در پی پذیر هم نبود. قطعا یکی از این دو گزینه ها درست بود:
۱) پی در پی پذیر نیست ولی ترمیم پذیر هست.
۴) توسط TSO قابل اجرا نیست ولی توسط SGT قابل اجراست.
فکر کنم ۴ میشه ولی من ۱ رو زدم چون فکر میکنم SGT نمیتونه غیر پی در پی پذیر رو اجرا کنه (شایدم بتونه)
یه سوال در مورد دانه بندی (Granularity) گفته بود کدام گزینه صحیح است؟
من گزینه ای رو زدم که گفته بود برای کار کردن روی دیتا آیتم باید ققل صریح بزنه.
توی سیستم عامل راجع به سازگاری علی و ترتیبی سوال کرده بود.
گزینه ای که گفته بود سازگاری علی محکم تر از ترتیبی است غلط بود چون سازگاری علی سست تر و درواقع نوعی از ترتیبی است.
جواب سوالی که شفافیت رو در مورد DNS سوال کرده بود، شفافیت مکانی (Location) میشه.
روشهای سازماندهی سیستم عاملهای چند پردازندهای این سه تا هستند: Master/Slave،Separate Supervisor ،Floating Supervisor . یکی از گزینهها یه چیز دیگه بود.
یه سوال در مورد چند نخی در سرور بود که جوابش موازی سازی و Blocking system call میشد.