(۲۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)shamdooni نوشته شده توسط: با توجه به اینکه در چند روز اخیر اقداماتی مثل مکاتبه، تماس و ایمیل و ارسال نامه توسط داوطلبین رشته های متضرر صورت گرفته و تاکنون هم اثار و علائم پشیمانی در سازمان سنجش به علت تغییرات انجام شده ، به صورت جدی مشاهده نشده، لذا (!) از همه دوستان عاجزانه تقاضا میشود :
روز شنبه ساعت ۱۱ در مقابل درب سازمان سنجش حضور بهم رسانید.
دوستان توجه داشته باشید که این آخرین اقدام و شاید تنها فرصت باقیمانده باشد پس خواهشا دریغ نکنید و به این فکر کنید که همه چی به حالت اول بر خواهد گشت و در حق هیچکس هم بی عدالتی نخواهد شد.
توجه: برای اینکه مسیر حدودی تاکسی و یا مترو و اتوبوس رو برای رسیدن به سازمان پیدا کنید میتونید از لینک زیر استفاده کنید و مبدا و مقصد رو وارد کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
آدرس سازمان :
تهران ، ابتدای پل کریمخان زند، بین خیابان های استاد نجات الهی (ویلا) و سپهبد قرنی، پلاک ۲۰۴/
کروکی سازمان سنجش :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
*حتی الامکان مطالب مربوط به تجمع رو فقط در این تاپیک بنویسید و از نوشتن سایر مطالب خودداری کنید. پیشاپیش از این همکاری شما متشکریم.
سلام عذر میخام من خودم از کسایی هستم که میام برای اعتراض فقط ۲ تا پیشنهاد داشتم
اول اینکه اعتراض به وزارت علوم بهتر نیست چون سازمان سنجش فکر کنم نقش اجرایی داره و تصمیم گیرنده وزارت علومه
بعدشم ساعت ۱۱ کمی دیر نیست ساعت ۱۰ باشه بهتره به نظر من