دوست عزیزمون one hacker alone درست میگن مسلما بهترین راه مشاهده گزارشات ضبط شده خود ویندوزه که میشه از قسمت control panel -> administrative -> event viewer دید. اما فکر میکنم بررسی این قسمت نیاز به مهارت کافی داره چون خودم تا حالا با این قسمت کار نکردم نمیتونم چیزی بگم.
در خصوص صفحه آبی مرگ(BSOD) باید بگم یه راه حل دیگه هم داره اگر تنظیمات مربوط به ریستارت نشدن سیستم در اثر وقوع صفحه آبی رو بردارید طبق قسمت مشخص شده در تصویر آبی ضمیمه شده ، شما میتونید بخش مرتبط با ناسازگاری رو پیدا کنید و
بعد برید به لینک زیر و اون قسمت رو پیدا کنید و روش کلیک کنید دقیقا میگه مشکل سیستم شما از چیه...
لینک مربوط به تمام علت های BSOD:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در ضمن با تکنیک دیگه هم میشه گزارشات مربوط به BSOD رو بیرون کشید اما هنوز بنده امتحانش نکردم.
فقط همینو بگم که یه سری نرم افزارهایی مثل Blue Screen Viewer هست که میتونه گزارشات مربوط به BSOD رو به شکل تصویر صفحه آبی نشونتون بده و بتونید قسمت مربوط به ناسازگاری رو پیدا کنید. تصویر نرم افزارو هم ضمیمه کردم تا متوجه موضوع بشید.
البته یکسری تنظیمات مربوط به kernel dump و small dump یا همون mini dump هم هست که تو همون قسمت تنظیمات تیک ریستارت BSOD میشه تنظیمش کرد منتها چون تستش نکردم نمیتونم دقیقا بگم چطوریه و چه روندی رو باید طی کنید تا نرم افزار بتونه dump ها رو باز کنه.(اگر نیاز به این کار براتون احساس شد. باید تیم ویور بزنم رو سیستمتون و بررسی کنم.)