(۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۵۲ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: (29 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (29 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۳ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: بله خیر فقط نگید، علتش رو بگید چرا و نظر شما در این مورد چیه؟؟
جواب من خیره. چون همچین گذاره ای بیشتر شبیه خرافه هست یا بهتر بگم مردم اینجور چیزا را میگن تا به اینده امیدار بشن و یه جور مکانیزم coping هستش.
من شخصا چیزی که منطق و عقلم براش دلیلی نداشته باشه را نمیپذیرم ولی دوست دارم بدونم اونایی که میگن بله چه دلیلی دارن.
من از دیدگاه خودم میگم..شایدم اشتباه فکر میکنم:
من چون دخترم و توی این جامعه فعلا هستم و دارم زندگی میکنم نمیتونم اعلام کنم که آقا من میخوام ازدواج کنم پس همه بسیج شید و تا فلان روز جفت مناسب منو پیدا کنید(البته مثال نقض داره و اونم اینه که دخترخاله هام اعلام کردند و الان در شرف بچه دار شدن هستند اما خب من شدییییدا توی دنیای واقعی آروم و ساکتم و به قولی درونگرام. و این رفتار توی دایره المعارف رفتارم تعریف نشدس واقعا)....
از طرفی خودم هم با کسی در ارتباط نیستم که بگم خب برنامه ریزی کردیم و نهایت تا فلان روز ازدواج میکنیم (این دو فرض رو در نظر بگیرید)
خب حالا فرض سوم که ممکنه جنجال بشه اینه که از کسی هم که خوشم بیاد نمیرم بهش بگم آقای فلانی بیا با من ازدواج کن چون ممکنه ایشون یا کسی دیگه رو دوست داشته باشه یا برای زندگیش یه پلن دیگه داشته باشه و اصلا به ازدواج فکر نکنه. پس نمیتونم کسی رو وادار به فکر کردن در مورد خودم کنم
با توجه به این سه فرض جوابم بله بود.
من اصلا به خرافه فکر نکردم....برداشت من از سوال ایشون گذر زمان بود.
(۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۸ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: من خودم فکر نمیکنم منظور این جمله اینه که خودت دست روی دست بگذاری بعد منتظر باشی که وقتش برسه.
بگذارید مثال بزنم، مثلا تا حالا تو زندگی برای شما اتفاق نیفتاده که کلی دنبال چیزی بودید تا بهش برسید و هرچه تلاش کردید بهش نرسیدید اونوقت یه مدت میگذره(حالا یا در طول این مدت بیخیالش شدی یا سعی کردی راههای دیگه رو امتحان کنی) و میبینی عهه این همون چیزی هست که کلی دنبالش دوندگی کردی و الان بدستت اومد! منظور این جمله اینه بنظرم. این رو به زمان اتفاق افتادنش تعبیر میکنن.
ولی خب من با این مساله مشکل دارم که چرا یه وقتایی داشتن چیزی برات آرزو میشه ولی این اتفاق اونموقع نمیفته ولی بعد تو یه زمان دیگه بدست میاد!! آیا این مفهومش زمان خاص هست ؟؟ این مفهومش چیه که من نمیفهمم
آهااا...بنظرم این امر هم از یکی از قوانین مورفی پیروی میکنه...عین قانون صف، عین قانون قهوه و....
این اتفاقی که داری میگی خیلی برای منم اتفاق افتاده...اما برای ازدواج رو نمیدونم.. تابحال بهش دقت نکردم..
والا ایران خودش هفتاد و دو ملته و هر فرهنگی یه جوره. ولی من به خودم و دوستام و اطرافیان نگاه میکنم فکر نمیکنم این که خانم فعال عمل کنه اصلا چیز بدی باشه بلکه خوبه و نشونه اعتماد به نفس بالاش هست. خب هیچکی نمیاد بگه اقا من میخوام ازدواج کنم همه بسیج شینننن
) پسراشم این کارو نمیکنن. منظور اینه سعی کنی ادما را بشناسی و اجتماعی باشی و غیره.
من فکر میکنم این که خانم بشینه و منفعل باشه فقط فرصت ها را ازش میگیره و احتمالا بعدا پشیمون بشه.