(۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۲۷ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: هیچ وقت درک نکردم که چرا نباید یه دختر ابراز علاقه کنه به یه پسر؟؟واقعا مشکلش چیه؟؟چرا همش باید این ابراز علاقه از سمت پسر باشه؟؟(احتمالا الان همه دوستان میان جاج میکنن که اره پسرا پُر رو میشن و اگه بفهمن دختری علاقه مندشون شده خیلی حال میکنن و شروع میکنن تسلط داشتن و گفتن جملاتی مثل اره فلانی اومد بهم پیشنهاد داده و آویزونم شده و میره واسه دوستای پسرش تعریف میکنه و اینا.کلن این دست ادما توی ابرها سیر میکنن ..) اینا رو میدونم همشو....دلیل منطقی و قانع کننده بیارید...یعنی چی واقعا؟؟دو نفر بهم علاقه دارن (حالا میتونه این ترشحات علاقه توی مرد اتفاق بیفته یا توی زن)...
والا دروغ چرا..خودم میشناسم خانومایی رو که سر همین غرورشون و نگفتن علاقه شون به طرف مقابل، اذیت شدن...با یکیشون خیلی صحبت کرد و خیلی تلاش کردم متقاعدش کنم و تا حدودی جواب داد(ولی از ترس تجربه های قبلیش نکرد این کارو و نگفت به کسی دوستش داشت و آخرشم جز پشیمونی نموند واسش)
من نظرم خودم رو در این رابطه میگم حالا اینکه از نظر شما منطقی باشه یا نه رو نمیدونم... اما اینا اصول زندگی هر کسی هستن و هر کس میتونه اصول خودش رو داشته باشه و متناسب با اون عواقبش رو بپذیره.
اول اینکه ذات ما دخترا و کلا طبیعتی که خدا قرار داده، اینه که اینطور باشیم که به صورت مستقیم اقدام نکنیم، اما اگر به کسی علاقه داشته باشیم حتما سیگنال میفرستیم اونم اگر دنبال رابطه باشه قطعا این سیگنال ها رو میگیره مگر اینکه دل مشغولی های دیگه داشته باشه.
دوم هم اینکه شناخت برای ازدواج فرق داره و چون مطمئن نیستیم که طرف همونی هست که میخوایم، اینکه ممکنه پشیمون بشیم و... یا حتی اینکه طرف ما رو قبول کنه، نمیتونیم پیشقدم بشیم... در حالی که برای یه پسر خیلی راحت تره پیشنهاد میده و بعد شناخت عمیق تر میشه اگر اونچه مدنظرش بود نشد، چون احساساتش مثل یه دختر لطیف و حساس نیست، پس اینو راحت تر میتونه بپذیره.