(۰۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۳۵ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: چند همسری اختصاص به اسلام نداره. اسلام در گام اول، بر تک همسری تأکید کرده است. قرآن می فرماید: «و ان خفتم الا تعدلوا فواحدة؛(۹) اگر خوف آن دارید که میان همسران عدالت را مراعات نکنید، به یک زن بسنده کنید»، ولی در مورد سایر بانوان (غیر یتیم) اگر حکمت و ضرورت فردی و اجتماعی ایجاب کند و تمکین مالی دارید، می توانید تا چهار زن انتخاب نمایید.
اما این جمله "مخ زدن دختر جوون تر و خوشگلتر و غیره حق ماست" و نحوه ی بیانش بنظرم رسم عشق بازی مستهجن و مخالف طبیعت را رواج میده، چون در عرصه شهوت رانی هر میلی که از حدود معیّن خارج بشه باعث کارهای بی قاعده دیگه میشه
اگه از عبارت "مخ زنی" که من به مزاح گفتم بگذریم، همین ضرورت فردی و اجتماعی که شما فرمودید، برای شهوت رانی و غیره کافیه!
علاوه بر این، تمامی این ضرورت هایی که گفتید به نظرم بی قاعده است. اگر زنی نیاز به کمک مالی داره، میشه بدون صیغه کردنش بهش کمک مالی کرد!! حتما نباید به قصد کمک های مختلف با کسی بری زیر یک سقف! این تفکر لجن باریه که از n سال پیش باقی مونده، مثل خیلی از قوانین مسخره ی دیگه.
به نظر من انسانی که انسان باشه هر چقدر هم ضرورت فردی و اجتماعی و تمکن مالی که داشته باشه نباید حاضر شه چند تا زن/شوهر داشته باشه. اگر نیاز خاصی هست که همسرت نمیتونه برآورده کنه، میشه باهاش صحبت کرد و مشکل رو حل کرد، یا در بدترین حالت متارکه کرد و با کسی دیگه ازدواج کنی. یا اگر کسی هر گونه کمکی میخواد، میشه بدون افکار کمر به پایین(ببخشید!) بهش کمک کرد.
به هر حال شما هم اگر عقیده تون همونه که گفتید، موفق باشید باهاش.
(۰۱ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۰۹ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: ینی دهن عجقمو باید طلا گرفت
اگه اینقدر خوشت میاد از این قانون پر حکمت، امیدوارم شوهرت به خاطر ضرورت های فردی و اجتماعی ۳ تا زن دیگه کنارت بگیره!