(۲۴ آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: طبیعیه !
چند سال دیگه غیرطبیعی میشه
در طبیعی بودنش که شکی نیست، ولی این موضوع به زمان بستگی نداره که بخواد چند سال دیگه حل بشه، برعکس به چیزایی بستگی داره که تحت کنترلمون هست، مثل تغذیه که آقا بهنام گفتند، و به ورزش و چشم و یه همچین چیزایی بستگی داره. امروز بعد از یک سال رفتم باشگاه و کلی حرکت سنگین انجام دادم. الان نه تنها از یه دختر زیبا خوشم نمیاد، بلکه حوصلهی خودمم ندارم
، بس که بدنم درد میکنه، دستامم به زور بالا میارم. خب جوونیم و باید انرژی رو به نحوی تخلیه و تمایل من هم به علت جمع شدن و تخلیه نشدن همین انرژِی هست که به لطف خدا با برنامه ریزی بعد از این تو باشگاه تخلیه اش میکنم.
نمیدونم شما یه همچین ضرب المثلی رو شنیدید یا نه، ولی گاها میگن "شکم سیر شده ولی چشم نه". بعضی وقتا تا خر خره غذا میخوریم، ولی اگه همون موقع یه غذای خوشمزه تو سفره باشه یا یه چیز جدید بیارن و تعارف کنن، مثلا یه دستر، با اینکه سیر هستیم ولی باز میخواییم بخوریم و معمولا هم میخوریم. در صورتی که اگه چشمامون رو میبستیم، هر چیز دیگه ای هم که بود عمرا میخوردیم. حالا در مورد ازدواج هم همینطوره به نظرم. ما اگه با چشمامون به یکی علاقه مند بشیم بعد از یه مدت کوتاه از اون چهره سیر میشیم و اگه یه چهرهی جدیدتر و جذابتر ببینیم به فکر دو تا شدن شلوارمون میوفتیم. اتفاقی که به نظرم عامل ۶۰-۷۰% طلاق های امروزی هست.
در مورد تغذیه هم اگه وقت باشگاه رفتن نداریم، باید کاری کنیم که انرژی جمع نشه. انقدری انرژی دریافت کنیم که نیاز داریم. شاید پیاز و عدس و اینها تاثیر بیشتری بذارن ولی به نظرم دریافت انرژی به هر طریقی اگه بیش از نیاز باشه، انسان رو تحریک میکنه.
با تشکر از دوستان که راه حل اعتراف ما را نشان دادند
البته این چیزایی که گفتم همش همون بعد طبیعی، غریزی یا «حیوانی» ازدواج رو نشون میده و باید سعی کنیم حتی الامکان این بُعد هیچ نقشی توی ازدواج، اعم از زمان ازدواج، انتخاب همسر و نحوهی زندگی، نداشته باشه.