(۱۱ مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (11 مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۸ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط: نه عزیزم همین ها توی دنیای واقعی هستن دیگه. اتفاقا تو دنیای واقعی بحث ها یی که موضع مخالف دارن خیلی زودتر هم تموم میشن. حداقل اینجا اگر کسی عصبانی باشه یا صداشو ببره بالا ادم متوجه نمیشه
آخه واقعا فرق داره. اینجا من خیلی حرفامو نمی زنم. تمام حرفای من نیستند ولی تو دنیای واقعی می تونم پیش دوستم یا پدرم یا هر شخص دیگه که خوب می شناسم هر چی که عقیده دارم، بگم. واقعا اینجا بخشی از حرفا زده میشه نه همش. اصلا متفاوته. ایده آل هامون رو شاید بگیم. شاید هم بخاطر ملاحظاتی خیلی چیزها رو نگم. چون آدمای اینجا رو نمی شناسم.
مثلا من توی دنیای واقعی با دوستم مشکلی پیدا می کنم راحت میرم میشینم حرفامو میزنم. ولی اینجا اصلا هیچ کسی معلوم نیست منظورش چیه. اصلا لحن ادم ها و خیلی چیزای دیگه معلوم نیست. اونجا آخر به خوبی تموم میشه حتی اگر به توافق نرسیدم.
بله. شما کاملا درست می فرمائید.
مثل من که نتونستم منظورم رو درست برسونم و باعث شدم به ناروا به یکی از اساتید بزرگوارم توهین بشه.
تو این بحث اصلا حرف آدم با حجاب و کم حجاب نبود. اینجا بحث بر سر یکسری افراد بود که ظاهرشون رو طوری درست می کنن که جلب توجه می کنه و رفتارشون هم مناسب نیست و دنبال جلب توجه هستن. بعد هم در این مورد صحبت شد که در برخی اماکن بعضی افراد معلوم الحال وقتی که یک خانم متین و مؤقر و یکی از همون افراد (به قول دوستمون داف) حضور دارن، بر طبق شخصیت خودشون جذب اون فرد دوم میشن و اون خانم محترم مثلا تو فروشگاه نادیده گرفته میشه.
اونوقت من مثال زدم که سر کلاس دانشگاه یکی از همون داف ها برگرده و در حضور استادی که سالهاست با انواع و اقسام دانشجوها سر و کار داره (و به قول پدرم خیلی خوب و سریع دستش میاد که کی چیکاره است)، به من تیکه بندازه و بگه که دنبال جلب توجه استاد هستم. استاد هم اونجا سکوت کنه و بعد به خودم بگه شخصیت شما برای من ثابت شده است. جلو بچه ها و خود اون فرد سکوت کرد و چیزی نگفت. چون شخصیت و احترام همه براش مهمه.
اونوقت آیا این استاد یک نگاه به چهره من انداخته و این حرف رو زده؟
قطعا خیر. ایشون با برخوردهائی که با من داشتن به این نتیجه رسیدن که شخصیت من چه طوریه.
حالا چون من چادری ام باید از حرفم اینطور برداشت بشه که استاد به خاطر چادری بودنم اینطوری قضاوت کرده نه؟ قطعا نه. این تهمته.
بحث سر ظاهر و رفتار سنگین و ظاهر و رفتار نادرسته. این دو تا هم بخوایم یا نخوایم با هم گره خوردن. ظاهر هم جزئی از شخصیت افراد هست. قطعا ظاهر جلب توجه کننده و دور از عرف برخی افراد از شخصیت شون که دنبال جلب توجه هستن نشأت می گیره. .گرنه چه دلیلی داره تیپی بزنن که از یه جا که رد میشن نگاه همه برگرده سمتشون؟ ظاهر افراد نشان دهنده شخصیت اوناست.
متانت رفتار و با وقار بودن صرف چادری و محجبه بودن نیست. کم نیستن افرادی که حجابشون کامل نیست (منظورم از حجاب کامل، چادر نیست) اما ظاهرشون هم مطابق با رفتارشون دارای وقار و آراستگیه. مثلا بین دوستان من کم نیست اونائی که یک مقدار موهاشون معلومه و آرایش ملیح هم دارن اما آیا درسته که این افراد با افرادی در یک گروه قرار بگیرن که ظاهر ناهنجار و لباس و آرایش آنچنانی دارن و کاملا مشخصه که فقط دنبال کشیدن نگاه ها به دنبال خودشون هستن؟
ــــــــــــــــــــــــــــــ
حرف من در مورد این افراد بود، نه افرادی که حجابشون کامل نیست و آرایش می کنن.
من گفتم کسی که در رفتارش (که ظاهر هم جزئی از رفتار هست) متانت و وقار رو رعایت می کنه همیشه پیش افراد با شخصیت (از اُستاد دانشگاه گرفته تا کاسب و راننده تاکسی) شناخته شده و محترم هستن و اون دسته دیگه از افراد هم در نوع خودشون شناخته شده هستند.
دلیلی وجود نداره که از صحبتم اینطور برداشت بشه که اون توجه و مراعات و احترام مختص افراد چادری باشه.
حالا شاید تو اون مثال پای تخته رفتن چادر نقش داشت اما تو مثال مربوط به احترام تو فروشگاه و دانشگاه و کلاس و ... ارتباطی به چادری بودن من نداشت. دوستای دیگه ام هم که رفتار و ظاهر معقولی دارن همینطوری اند.
فقط خواستم مثال بزنم که همیشه هم اونطور نیست که افرادی که ظاهرشون جلب توجه نمی کنه، نادیده گرفته بشن و بهشون احترام گذاشته نشه. همه چیز بستگی به سطح شعور و شخصیت طرف مقابل داره.