(۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: ازدخترا کسی حاضره بخاطر پسری که خیلی خوب باشه اخلاق ورفتارش خوب باشه تحصیلات خیلی بالا عالی و کارش خوب باشه اهل محیط های مجازی وایبرواین چیزانباشه و اهل دودوقیلون واین امثال نباشه واهل نمازوروزه باشه و خانواده پسرخیلی خوب باشن خاضره بره توی شهر خیلی خیلی کوچیک تقریبا کمی مثل روستا و زبان اون شهررو هم بلد نباشه حتی نفهمه چی میگن و از خانوادش هزاران کیلومتر دوربشه زندگی کنه؟
صادقانه بگینا
پسراهم اگ خواستن میتونن راهنمایی کنن
ببین نمیشه همه ی روستاها رو جمع بست. . .
من تو چند تا اردوی جهادی که شرکت کردم و زندگی تو روستاهای مختلفی رو تجربه کردم، محیط هایی کاملا متفاوت رو دیدم نه یکسان!
مثلا اینکه در بعضی روستاها اقوام ترک و فارس باهم زندگی میکردند و بسیار مردم خوب و بافرهنگی بودند . . . در بعضی روستاها دعواهای قومیتی بود که حتی منجر به قتل هم شده بود و روستا به دو بخش سفلی و علیا تقسیم شده بود!. . . روستایی رو دیدم که از لحاظ نوع اداب و رسوم و رفتار و نوع پوشش، با شهر تفاوتی نداشت! . . . و خیلی چیزای دیگه . . .
ولی خب یک سری چیزا تو روستا غیر قابل انکاره . . . مثلا اینکه در روستاها مردم اکثرا همدیگرو میشناسن و معمولا رفتار افراد زیر ذره بینه! من شخصا اینو نمی پسندم که بقیه(مخصوصا غریبه ها) از مسائل زندگیم با خبر باشن و درباره زندگیم صحبت کنن . . . ولی تو روستا معمولا این چیزا هست. . .و خیلی چیزای دیگه که اگه دوس داشتی بهت میگم. . .
درباره عشق و اینا، من همیشه تو تصمیم گیریام میشینم به این فک میکنم که با این تصمیم چیو از دست میدم و چیو بدست میارم؟! ولی معمولا احساسو وارد تصمیمم نمیکنم . . . حتی درمورد ازدواج . . .