زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۸:۵۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
با سلام خدمت دوستان
من اصلا نمیدونم که موضوع پروژه چی انتخاب کنم!!!تو دانشگاه گفتن وب و... هم قبوله ،خلاصه یه چیزی میخام که وقت گیر نباشه
شده کسی رو بندازن تو درس پروژه؟؟؟نمره بالاهم نمیخام
اگه میشه لطف کنید طرحهای آسون ارائه بدید لطفا یا لینک پروژه هم اگه بزارید یک دنیا ممنون
پیشاپیش سپاس
منم مثل شما هستم خدا رحم کنه من بیش تر از کارآموزی میترسم ۲۲۰ ساعت
نمی دانم اینجا که ایستاده ام تقدیر من است یا تقصیر من!
اما وقتی یافته هایم را با باخته هایم مقایسه میکنم،
می بینم چون خدا را یافتم هر چه باختم مهم نیست.
آموختم که تمام ماجراهای زندگی فقط قانون عشـــق بازی خدا با ماست
پاسخهای درست:۵ گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۱۵/۶+ امتیاز مانشت : ۱۳۱۴ رتبه: ۱۰امتیاز تاریخ مانشت: ۳۸۳۶ رتبه: ۴۰
RE: هم پروژه و کارآموزی دارم هم ارشد
پروژه کارشناسی سخت و اسونش دست خودته.وب برنداری بهتره به نظرم زیاد کار میبره.یه پروژه تحقیقی بدون پیاده سازی بگیر راحت جمع میشه.موضوع پروژه بستگی داره بخوای با کدوم استاد برداری باید به زمینه تحقیقاتی استاد بخوره خب
(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: منم مثل شما هستم خدا رحم کنه من بیش تر از کارآموزی میترسم ۲۲۰ ساعت
آره من عمدا کارآموزیو تابستون برداشتم که تموم کنم برعکس شد!!!
تازه فهمیدم نزدیک ۲ ترم وقت میدن بهش،اگر مهر وردارید میمونه واسه بعد بهمن و.. احتمالا برید راحت
(۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: کارآموزی رو که بپیچون دیگه پروژه هم که به قول دوستمون codin از این تحقیقاتی ها بردار
Sent from my cell
یعنی چه جوری میشه بیشتر توضیح بدی؟
نمی دانم اینجا که ایستاده ام تقدیر من است یا تقصیر من!
اما وقتی یافته هایم را با باخته هایم مقایسه میکنم،
می بینم چون خدا را یافتم هر چه باختم مهم نیست.
آموختم که تمام ماجراهای زندگی فقط قانون عشـــق بازی خدا با ماست
(11 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: کارآموزی رو که بپیچون دیگه پروژه هم که به قول دوستمون codin از این تحقیقاتی ها بردار
Sent from my cell
یعنی چه جوری میشه بیشتر توضیح بدی؟
ینی کارآموزی با یه استادی بر دار که اصلا نیاد به اون محل کارآموزی پروژه رو هم که با یه استادی بر دار که تحقیقاتی قبول کنه که وقتت سر اجرا و پیاده سازی گرفته نشه.