هم پروژه و کارآموزی دارم هم ارشد - نسخهی قابل چاپ |
هم پروژه و کارآموزی دارم هم ارشد - ehsansjs - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان من اصلا نمیدونم که موضوع پروژه چی انتخاب کنم!!!تو دانشگاه گفتن وب و... هم قبوله ،خلاصه یه چیزی میخام که وقت گیر نباشه شده کسی رو بندازن تو درس پروژه؟؟؟نمره بالاهم نمیخام اگه میشه لطف کنید طرحهای آسون ارائه بدید لطفا یا لینک پروژه هم اگه بزارید یک دنیا ممنون پیشاپیش سپاس |
RE: هم پروژه و کارآموزی دارم هم ارشد - kingmax - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ
منم مثل شما هستم خدا رحم کنه من بیش تر از کارآموزی میترسم ۲۲۰ ساعت |
RE: هم پروژه و کارآموزی دارم هم ارشد - codin - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
پروژه کارشناسی سخت و اسونش دست خودته.وب برنداری بهتره به نظرم زیاد کار میبره.یه پروژه تحقیقی بدون پیاده سازی بگیر راحت جمع میشه.موضوع پروژه بستگی داره بخوای با کدوم استاد برداری باید به زمینه تحقیقاتی استاد بخوره خب Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk |
RE: هم پروژه و کارآموزی دارم هم ارشد - ehsansjs - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: منم مثل شما هستم خدا رحم کنه من بیش تر از کارآموزی میترسم ۲۲۰ ساعتآره من عمدا کارآموزیو تابستون برداشتم که تموم کنم برعکس شد!!! تازه فهمیدم نزدیک ۲ ترم وقت میدن بهش،اگر مهر وردارید میمونه واسه بعد بهمن و.. احتمالا برید راحت |
هم پروژه و کارآموزی دارم هم ارشد - H-Arshad - 11 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ
وب وقت گیر هست مگر اماده داشته باشی یا حرفه ای باشی در وب |
RE: هم پروژه و کارآموزی دارم هم ارشد - explorer - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ
کارآموزی رو که بپیچون دیگه پروژه هم که به قول دوستمون codin از این تحقیقاتی ها بردار Sent from my cell |
RE: هم پروژه و کارآموزی دارم هم ارشد - kingmax - 12 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: کارآموزی رو که بپیچون دیگه پروژه هم که به قول دوستمون codin از این تحقیقاتی ها برداریعنی چه جوری میشه بیشتر توضیح بدی؟ |
Re: RE: هم پروژه و کارآموزی دارم هم ارشد - explorer - 12 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ)kingmax نوشته شده توسط:(11 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: کارآموزی رو که بپیچون دیگه پروژه هم که به قول دوستمون codin از این تحقیقاتی ها برداریعنی چه جوری میشه بیشتر توضیح بدی؟ ینی کارآموزی با یه استادی بر دار که اصلا نیاد به اون محل کارآموزی پروژه رو هم که با یه استادی بر دار که تحقیقاتی قبول کنه که وقتت سر اجرا و پیاده سازی گرفته نشه. Sent from my cell |