۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال اول:سوال ۵۳ مهندسی کامپیوتر ۹۰
سلام، بچهها، اینم اولین سوال:
در ابتدا چند نکته را یاد آور می شوم:
۱- سعی کنید اول مسئله را به دقت حل وسپس اقدام به ارسال پاسخ کنید
۲- در صورتی که ارسال شما نقصی داشت که مایل بودید آنرا تغییر دهید، یا آنرا ویرایش کنید و یا آنرا حذف و یک پاسخ جدید بدهید( در واقع برای هر سوال سعی کنید ۱ ارسال داشته باشید )
۳- برای بحث روابط بازگشتی و تحلیل الگوریتم فعلاً تا تاریخ ۱۴ / ۵ وقت در نظر گرفته شده( بسته به مشارکت شما و به دلیل اهمیت آن امکان دارد تا ۴ روز تمدید شود)
در ابتدا چند نکته را یاد آور می شوم:
۱- سعی کنید اول مسئله را به دقت حل وسپس اقدام به ارسال پاسخ کنید
۲- در صورتی که ارسال شما نقصی داشت که مایل بودید آنرا تغییر دهید، یا آنرا ویرایش کنید و یا آنرا حذف و یک پاسخ جدید بدهید( در واقع برای هر سوال سعی کنید ۱ ارسال داشته باشید )
۳- برای بحث روابط بازگشتی و تحلیل الگوریتم فعلاً تا تاریخ ۱۴ / ۵ وقت در نظر گرفته شده( بسته به مشارکت شما و به دلیل اهمیت آن امکان دارد تا ۴ روز تمدید شود)
۴
ارسال: #۲

RE: سوال اول:سوال ۵۳ مهندسی کامپیوتر ۹۰
من خودم سر کنکور اینطوری حل کردم:
اگر حد اقل ۳ یا ۴ سطح از درخت بازگشتی رو رسم کنیم می تونیم ببینیم که مسیر زیر دارای بیشترین عمق هستش(البته مسیرهای دیگه ای هم با این عمق میتونن موجود باشن):
ابتدا مرتبا" n تقسیم بر دو میشه و سپس k مرتبا تقسیم بر چهار میشه. پس ارتفاع درخت بازگشتی برابره با: [tex]{log_{2}^{n}} {log_{4}^{k}}[/tex]
اگر حد اقل ۳ یا ۴ سطح از درخت بازگشتی رو رسم کنیم می تونیم ببینیم که مسیر زیر دارای بیشترین عمق هستش(البته مسیرهای دیگه ای هم با این عمق میتونن موجود باشن):
کد:
n/2,k --> n/4,k --> n/8,k -->... --> 2,k --> 2,k/4 --> 2,k/16 --> 2,k/64 --> ... --> 2,1
۴
ارسال: #۳

RE: سوال اول:سوال ۵۳ مهندسی کامپیوتر ۹۰
جواب: گزینه ۳
ارتفاع یک درخت: به بیشترین سطح گره های آن درخت گفته می شود.
با مثال T(8,4) سوال را حل می کنیم:
۴=آخرین سطح درخت=h
[tex]{log_{2}^{8}} {log_{4}^{4}}=3 1=4[/tex]
ارتفاع یک درخت: به بیشترین سطح گره های آن درخت گفته می شود.
با مثال T(8,4) سوال را حل می کنیم:
۴=آخرین سطح درخت=h
[tex]{log_{2}^{8}} {log_{4}^{4}}=3 1=4[/tex]
۰
ارسال: #۴

سوال اول:سوال ۵۳ مهندسی کامپیوتر ۹۰
جواب mfXpert بسیار کامل هست . البنه من هم به جواب بعدی موافقم که با مثال حلش کنیم چون وقت کمتری میگیره
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close