![]() |
سوال اول:سوال ۵۳ مهندسی کامپیوتر ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
سوال اول:سوال ۵۳ مهندسی کامپیوتر ۹۰ - Masoud05 - 06 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ب.ظ
سلام، بچهها، اینم اولین سوال: در ابتدا چند نکته را یاد آور می شوم: ۱- سعی کنید اول مسئله را به دقت حل وسپس اقدام به ارسال پاسخ کنید ۲- در صورتی که ارسال شما نقصی داشت که مایل بودید آنرا تغییر دهید، یا آنرا ویرایش کنید و یا آنرا حذف و یک پاسخ جدید بدهید( در واقع برای هر سوال سعی کنید ۱ ارسال داشته باشید ) ۳- برای بحث روابط بازگشتی و تحلیل الگوریتم فعلاً تا تاریخ ۱۴ / ۵ وقت در نظر گرفته شده( بسته به مشارکت شما و به دلیل اهمیت آن امکان دارد تا ۴ روز تمدید شود) |
RE: سوال اول:سوال ۵۳ مهندسی کامپیوتر ۹۰ - mfXpert - 07 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۳ ق.ظ
من خودم سر کنکور اینطوری حل کردم: اگر حد اقل ۳ یا ۴ سطح از درخت بازگشتی رو رسم کنیم می تونیم ببینیم که مسیر زیر دارای بیشترین عمق هستش(البته مسیرهای دیگه ای هم با این عمق میتونن موجود باشن): کد: n/2,k --> n/4,k --> n/8,k -->... --> 2,k --> 2,k/4 --> 2,k/16 --> 2,k/64 --> ... --> 2,1 |
RE: سوال اول:سوال ۵۳ مهندسی کامپیوتر ۹۰ - **sara** - 07 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ
جواب: گزینه ۳ ارتفاع یک درخت: به بیشترین سطح گره های آن درخت گفته می شود. با مثال T(8,4) سوال را حل می کنیم: [attachment=943] ۴=آخرین سطح درخت=h [tex]{log_{2}^{8}} {log_{4}^{4}}=3 1=4[/tex] |
سوال اول:سوال ۵۳ مهندسی کامپیوتر ۹۰ - ftesfahani - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ
جواب mfXpert بسیار کامل هست . البنه من هم به جواب بعدی موافقم که با مثال حلش کنیم چون وقت کمتری میگیره |