(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ)majidit نوشته شده توسط: من رتبه ۷ آی تی هستم ترازم شده ۷۶۵۰ اما آی تی شبکه قزوین رو انتخاب کردم.بچه ها از بجث بهتری و این حرفا بیاین بیرون هردوشون خوبن بیخیال .
شما کار درستی کردید ، و مثل شما هم زیاد هستند که قزوین را انتخاب کردند، قزوین چون دانشجو زیاد میگیره به خاطر این ترازش ۴۰۰ تا با علوم تحقیقات تفاوت کرده
اما مهم اینه که هم قدمت و اعتبار داره و هم استاد، این اساتیدی که شما در سایت دیدید یک تعداد محدودی از اساتید قزوین هستند، اساتیدی هم مثل دکتر خرسندی عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر و دکتر حمیدرضا بخشی- دانشیار دانشگاه شاهد، هم هستند که این ترم تا الان درسی ارائه ندادند،
با تمام این اساتید و + پروفسور میبدی و پروفسور کریم فائز و پروفسور علی موقر رحیم آبادی مدیر گروه نرم افزار دانشگاه شریف می توانید به عنوان استاد راهنما انتخاب کنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.