(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ)F.Akbari نوشته شده توسط: چرا جواب سوال منو ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید دقت نکردم. گفتم که مهم نیست ! هرجور که فکر میکنید میرسید. یکی با روزی ۵ تا درس راحته، یکی با روزی یکی ! هرکی باید مدل خودشو خودش پیدا کنه! هرجوری که فکر میکنید درسته عمل کنید. انتخاب راه و روش صحیح بخشی از تلاش شما برای موفقیته
(۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ق.ظ)SHahr-Zad نوشته شده توسط: سلام واقعن تجربه هاتون عاالی بود م گفتین جدن من امیدم چند برابر شد مرسی
ولی اینکه شما درسی بود که حذفش کنین یا همه کتابارو خوندین؟؟؟
من میخام زبان و دوتا از تابامو بیخیال شم نتیجه میشه گرف در حد موفقیته شما؟؟؟؟.....
من کلیه ریاضیات و درس مدار الکتریکی رو حذف کردم. نه اینکه مشکل باشه یا نفهمم، ولی جذابیتی که دروس دیگه مثله VLSI و الکترونیک دیجیتال برام داشتن خیلی بیشتر از مدار و ریاضی بود. و طبیعتا شما درسی که براتون جذاب باشه یا بتونید خوب باهاش کنار بیایید رو بیشتر و بهتر می فهمید.
برای بچه های نرم و هوش توصیه ای ندارم، ولی بچه های معماری ریاضی نخونن ضرر نمیکنن. عزیزی با میانگین درصدای مشابه من و ۱۰ درصد ریاضی ( من ۰ ) ، رتبش فقط ۹ تا از من کمتر شد.
بازم بستگی به خودتون داره و خودتون باید جواب این سوال و پیدا کنید و به توصیه کسی هم زیاد توجه نکنید
(۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)Ali NET نوشته شده توسط: و خواهشی که از شما داشتم اینکه کارنامه خودتونو بذارید که بچه ها استفاده کنن
خیلی چیز درخشانی نیست، اما خدمت شما
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.