(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)reZa_N نوشته شده توسط: پستتون به کل حذف و ویرایش شد یهو !!!!!
من قبول ندارم که هر کی به موسسات مراجعه میکنه بی اراده است به خودتون توهین نکنید اگه اینجوری باشه که پس هر کی دندونش خراب میشه به دکتر مراجعه میکنه اونم ادمه کثیفیه !!!
بله ویرایشش کردم
چون دیدم لازم نیست برای کسانی که به هر دلیلی مخالف این موسسه هستند توضیح بدم دلیل ثبت نامم رو. حس کردم توضیح ندم سنگین ترم:دی
اما خواهش میکنم بد برداشت نکنید. من قصد جسارت به کسی نداشتم و فقط خواستم که جواب داده باشم وگرنه اراده من پولادینه.. تو در و همسایه و فک و فامیل به لجبازی و یه دنده بودن و اراده عجیب و غریب معروفم:دی فقط خواستم بگم واقعا ملت حتما یه نیازی احساس کردن که رفتن آزمون های آزمایشی ثبت نام کردن دیگه. خیلی های دیگه به دلایل دیگه ثبت نام میکنند. من والا یک دوستی دارم پارسال ثبت نام نکرد رتبه بدی هم نیاورد اما در رشته خودش تهران قبول نمیشد ولی شهرهای دیگه قبول میشد. پشت کنکور موند. امسال تصمیم گرفته یکی از آزمون ها رو ثبت نام کنه و اصلا من رو هم ایشون متقاعد کرد ثبت نام کنم که بتونم با خودم رقابت کنم و بدونم هر بار چقدر پیشرفت/پسرفت کردم و بهتر برنامه ریزی کنم.
به هر حال دلیل همه محترم چه اون هایی که میخوان شرکت کنند چه اونایی که نمیخوان.
اگر جمله ام جوری بود که بد برداشت شد، معذرت میخوام.
دوستان کسانی که ایمیل زدن لطفا اسمشون رو بفرمایند تا بدونیم دقیقا چن نفر مونده ظرفیت تکمیل بشه.
فردا باید به دانشگاه برم و درگیریم اما پس فردا صبح حتما با شماره ای که خانوم صالح زاده عزیز در تاپیک گذاشتن تماس میگیرم و اطلاعات بیشتری ازشون میگیرم و به همه اطلاع میدم.
حالا نمیدونم چرا به من پیام شخصی زده شده و از من تعداد نفرات پرسیده میشد و اینکه من لیست رو تهیه کنم:دی راستش وقت من به شدت محدوده و فرصت کمی برای فعالیت در سایت دارم اما خب با توجه به نگرانی که دوستان دیگه برای رسیدن به حد نصاب دارن، طبیعتا باید لیستی نوشته بشه و معلوم بشه تا اینجا چند نفریم هر کسی که ایمیل زده لطف کنه اسامی نفرات قبل رو کپی کنه و بعد اسم خودش رو بنویسه تا این لیست ادامه پیدا کنه و به پنجاه نفر که رسیدیم بریم ثبت نام