من گرایش تجارت، اینا رو برداشتم: مدیریت زنجیره عرضه، مدیریت ارتباط با مشتری، تجارت الکترونیکی و مسائل حقوقی و اخلاقی. مجموع ۱۲ واحد از صبح شنبه تا عصر سه شنبه!
برای من تو صفحه انتخاب واحد، لیست دروس رو نیاورد و من از دکمه انتخاب درس، تک تک دروس رو برداشتم. واسه شمام همینطوری بود؟
برنامه هفتگی برای دروسی که من برداشتم، با لیست قبلی کاملا مطابقت داره.
واسه منم ثبت نام مخدوش هست چون مسلما باید استاد راهنما تایید کنه (بعد از تحویل ریز نمرات کارشناسی)
دانشگاه سابقم سیستم گلستانش ساده تر بود. من از همون مسیری که گفتم ثبت نام کردم و توی ثبت نام مقدماتی چیزی نمیاد. اما از سربرگ آموزش در بخش اطلاعات جامع دانشجو، وقتی روی عنوان ترم کلیک میکنم، دروس انتخابی رو میاره (وضع ثبت: ثبت نهایی | مرحله اخذ: ثبت نام)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
منم شبانه ام. شهریه رو زده ۲/۴۵۰/۰۰۰ !!! بدون خوابگاه و هزینه های دیگه!
دوستان اون درس "آموزش پیش از ازدواج" رو چکار کردین؟ حضوری ثبت نام کردین؟ (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)
دوستان شبانه،
رو ببینید. من ۲۰۰۰ تومن اول رو واریز کردم. اما بعدش زدن که ۳۵۰۰۰ برای خدمات رفاهی (کارت تغذیه و ...) باید واریز کنیم. این همون ۳۵۰۰۰ تومنی هست که اول آنلاین پرداخت کردیم؟ یا باید بازم ... ؟
خوابگاه رو که گفتن شنبه. خب اگه بدن، کل هفته رو میشه موند خوابگاه. فقط جمعه ها بدون غذاست.