(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: خاک تو سر ... با این دانشگاه و دمو دستگاه! من دیروز اومدم تهران برا ثبت نام، بعد این اطلاعیه رو دیدم :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بعدشم که خواستم برم اداره خوابگاه ها تو طبقات بالایی ماموران جان بر کف حراست گفتن چند روز پیش آتیش سوزی شده ، سیم کشی ها آسیب دیده و سیستم ها قطعن و کارمندان طبقات بالا تعطیلن و ... !!! خلاصه ثبت نامم فعلا ناقصه و ...
دوستان شما چطور؟؟؟ رفتین اداره خوابگاه ها؟؟؟؟ ثبت نامتون کامل و بدون دردسر انجام دادید؟ یا نه برا شماهم آتیش سوزی و میدوون مین و ... بود :دی ؟ من و دوستان دیگه شبانه شهرستانی که وضعیت خوابگاه باید براموم مشخص باشه تا بتونیم ثبت نامو قطعی کنیم. به طرف میگم چرا این اطلاعیه رو نذاشتین رو سایت، اینطوری پرینتی زدین به دیوار محل ثبت نام؟؟؟؟ میگه ما اطلاعیه دادیم رو سایت! آره جون ...! بچه های کامپیوترم که از جلسه معارفه شون مینالیدن، فکرشو بکن؛ ساعت ۳ معارفه داشتن ساعت ۲:۵۵ اومدن اطلاعیه محل برگزاری معارفه رو گذاشتن تو بورد!!!!!!!!!!! OMG !!!!!!!!!!!!
اما بخش اصلی حرفم، طی تماسی که با مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه گرفتم گفتن که ثبت نام خوابگاه (متناقض با اون اطلاعیه بالایی که در محل ثبت نام گذاشته بودن! و احتمالا هنوزم سر جاشه!) طی روزهای ۲شنبه(۱۷ شهریور) تا ۴شنبه(۱۹شهریور) در محل دانشکده عمران (نزدیک سازمان مرکزی،تقاطع میردامادو ولیعصر، حاشیه ولیعصر) در حال انجامه! دوستانی که به محل مراجعه میکنند لدفا دو تا سوال من (که حتما سوال شبانه های دیگه هم هست) بپرسید و نتیجه رو اعلام کنید:
۱- برای دانشجویان ارشد شبانه شهرستانی خوابگاه تعلق میگیره یا خیر؟ در صورتی که تعلق میگیره، خوابگاه ملکی یا خودگردان؟
۲-خوابگاه خودگردان دانشگاه چه امکاناتی داره و مکانش کجاست ؟ (امکانات اساسی مثل لاندری، سرو غذا و کتابخانه و نمازخونه و... رو هم داره یا نه فقط ۴ تا آجره با چند تا تخت؟)
خاک عالم تو سر دانشگاشون . حیف اسم دانشگاه، باید بذارن مهد کودک (توهین نشه به دوستانی که اونجا درس خوندن، واقعا لیاقت دوستانی که اینجا درس خوندن بیشتر از اینه)
با هزار بدبختی رفتم پیش دکتر مسئول ثبت نام. برگشتم بهش میگم خوابگاه میدید به شبانه ها؟؟ میگه نه
میگم خوب یه نامه بدید به من تا برم برا انتخابای بعدیم ثبت نام کنم ؟ میگه شما بیا اینجا ثبت نام کن، پول رو بریز حساب. انتخاب واحد کن بعد برو درخواست بده واسه دانشگاه دیگه. یهو گفت البته ۲۰% پولت هم کسر میشه، در ادامشم گفت که دانشگاه مقصد ممکنه قبول نکنه
هیچی دیگه شدیم اسگل یه مشت گدا
برگشتم میگم نامه ثبت نام نمیخواد، شما فقط یه رضایت نامه بدید حله، میگه باید بری سازمان سنجش
خداوکیلی این ها رو تور میندازن میگیرن یا با قلاب میگیرنشون؟؟؟؟؟؟؟
منم به سازمان سنجش درخواست دادم و گفت :
با سلام داوطلب گرامی : از میان کدرشته محلهای انتخابی داوطلبان در صورت احراز نمره علمی منحصرا یک کدرشته محل بعنوان قبولی نهایی برای داوطلب اعلام می شود.لازم به ذکر است تغییر رشته ؛انتقال و جابجایی به اولویتهای بعدی در حیطه وظایف این سازمان نمی باشد و با موافقت دانشگاه مبداء و مقصد انجام میشود. با تشکر
برا خوابگاه خود گردانم پرسیدم میگه معلوم نیست کجا باشه، بعدشم گفت کرایش سنگینه، سرویس هم نداره. یعنی هر روز خودت باید بری و بیای. حتی غذا هم نمیارن واست که در نتیجه هر روز باید دانشگاه باشی