نقل قول: در مورد اینکه غیر انتفاعی بخونین یا نه باید بگم من خودم ورودی سال ۹۲ غیر انتفاعی تهرانم(علم و فرهنگ) و نظراتم یکم واقعی تر هست چون دارم تجربش می کنم... علم فرهنگ به واسطه اساتید و وابستگی به جهاد دانشگاهی داره معتبر ترین دانشگاه غیرانتفاعی ایران هست ولی با همین اوصافم من دوستانه نصیحت می کنم اگه قصد ادامه تحصیل در مقطع بالاتر دارین بهتره از دانشگاهای روزانه (اگه تهران باشه که خیلی بهتره) مدرک بگیرین... من الان همش سر دوراهیم واسه کنکور دکتری شروع کنم به خوندن یا نه!! همش به خودم میگم هنوز که دانشجو ام... تزم مونده... مقاله ام که ندارم... دانشگاهم که غیرانتفاعی... به چه امیدی برم کنکور بدم... آخه یبار از یکی از اساتید که چند روز بعد قرار بود توو شریف پای مصاحبه بچه های دکتری بشینه صحبت می کردم توو جواب بهم گفت واسه اساتید داشتن رزومه خوب بسیار مهمه و اینکه نظر نهایی سنجش همون نظر استادی هست که باید شمارو قبول کنه
آباریکلا... شما مخلص کلامو گفتی!
برای منی که میخوام ادامه تحصیل بدم غیرانتفاعی مجازی به درد نمیخوره!
منم با یه آقای دکتری که خودش توی غیرانتفاعی درس میده مشورت کردم گفت:
"غیر انتفاعی خودش یه نکته منفیه، مجازی بودنم منفیه! منفی در منفی میشه منفی! پس اگر سربازی نداری و مشکل خانوادگیو چیز دیگه نداری بشین بخون واسه سال دیگه.اما اگه راه دیگه ای نداری و مشکل داری همینو بخون!"
به کررات هم از آشنایان و دوستانم شنیدم که اگر میخواید ادامه تحصیل بدید ارشد بخونید.چون ارشد خالی فایده نداره! یا باید لیسانس بمونی یا باید تا دکترا بری!
من خیلی مشورت کردم. به احتمال ۸۰% میرم واسه سال دیگه.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk