(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: من یک سوال از خود شما دارم
جوابش هم طولانی نیست
شما رتبه ۴۳۹ آوردین
فرض می کنیم
شاگرد دوم شریف رتبه ۴۳۵
شاگرد دوم امیرکبیر رتبه ۴۳۶
شاگرد دوم تهران رتبه ۴۳۷
حالا سوال من اینه
شما باید دانشگاه تهران ( روزانه یا شبانه ) قبول بشین یا این سه نفری که مثال زدم؟
شما بیشتر زحمت کشیدین یا این سه نفری که مثال زدم؟
حق شماست یا این سه نفری که مثال زدم؟
دوست عزیز اکثر شاگرد دوم سوم و چهارم(و حتی بیشتر بسته به ظرفیت) این دانشگاهایی که شما نام بردی اصلا کارشون به کنکور نمی کشه!یا بدون کنکور توی شریف،امیرکبیر تهران و ... پذیرش می شن یا اپلای می کنن میرن اونطرف!شما چندتا شاگرد دوم این دانشگاهها رو می شناسید که کنکور داده باشند؟!(البته من به شخصه چنین چیزی ندیدم!)اگر چنین چیزی که شما می فرمایید درست باشه بله حق با شماست!در ضمن به این نکته شما توجه نکردی که کسی که توی این دانشگاهای سطح بالا درس خونده زیر نظر بهترین اساتید کشور و طراحهای سوالاته کنکوره بوده!!پس ایشون که رتبش ۴۳۹ شده با محیط تحصیلی سطح پایین تر تلاش بیشتری کرده تا به این رتبه برسه تا اونی که دانشگاهها سطح بالا درس خونده پس حق رتبه ۴۳۹ به نظر من بیشتره!حرف من فقط یک چیزه!تنها با در نظر گرفتن چندتا فرض پیش خودمون و توجه نکردن به همه پارامتر ها قضاوت نکینم دوست عزیز!
امیدوارم جوابتونو گرفته باشید.دقیقا منم میخواستم همینا رو بگم.
از دوست عزیزم ۸Operation تشکر میکنم.
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)mt_saman نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: دوست عزیز اکثر شاگرد دوم سوم و چهارم(و حتی بیشتر بسته به ظرفیت) این دانشگاهایی که شما نام بردی اصلا کارشون به کنکور نمی کشه!یا بدون کنکور توی شریف،امیرکبیر تهران و ... پذیرش می شن یا اپلای می کنن میرن اونطرف!شما چندتا شاگرد دوم این دانشگاهها رو می شناسید که کنکور داده باشند؟!(البته من به شخصه چنین چیزی ندیدم!)اگر چنین چیزی که شما می فرمایید درست باشه بله حق با شماست!در ضمن به این نکته شما توجه نکردی که کسی که توی این دانشگاهای سطح بالا درس خونده زیر نظر بهترین اساتید کشور و طراحهای سوالاته کنکوره بوده!!پس ایشون که رتبش ۴۳۹ شده با محیط تحصیلی سطح پایین تر تلاش بیشتری کرده تا به این رتبه برسه تا اونی که دانشگاهها سطح بالا درس خونده پس حق رتبه ۴۳۹ به نظر من بیشتره!حرف من فقط یک چیزه!تنها با در نظر گرفتن چندتا فرض پیش خودمون و توجه نکردن به همه پارامتر ها قضاوت نکینم دوست عزیز!
حالا شما یه دانشگاه دولتی که نه انقدر خوبه که به قول شما اصلا فارغ التحصیلاش ایران نمونن نه انقدر بده که بچه هاش درس خون نباشن رو در نظر بگیر. به نظر من هیچ کسی حق بیشتر از دیگری نداره. باید در کنکور به همه یکسان نگاه کرد. یک آزمون یکسان برای همه. اونی که شما میگین تلاش بیشتری کرده این رو هم در نظر بگیر که راحت تر نمره گرفته توی اون دانشگاهی که بوده. این راحت تز نمره گرفتن و راحت تر نمره دادن هم یک پارامتره.
از حسن توجهتون تشکر میکنم
حرفتون کاملا درسته به همه باید یکسان نگاه کرد.حالا سوالم از شما اینه که توی دوران چهار سال کارشناسی مگه شماباهمکلاسی هاتون یکسان نبودید؟چرا یکیتون میشه اول و بقیه نمیشین؟مگه این سهمیه واسه همتون نیس؟چرا یه نفر اول میشه؟شما تلاش میکردی دلتو به این سهمیه خوش میکردی و درس میخوندی تا اول بشی.الان که یکی اول شده واز سهمیه استفاده کرده شما شاکی هسی؟به جای اینکه بشینی شکایت کنی سعی کن تو هم اول باشی.
نقص هایی تو این سهمیه هست قبول دارم ولی در حق همه صادق نیست.
گفتین راحت نمره گرفتم آره؟از خدا میخوام که شرایطی که من داشتمو براتون محیا کنه تا بفهمین چی میگم.خون خوردم تا اول شدم.همکلاسی هام اینجا هستنو میدونن.به هر حال خداخواست و زحمت کشیدم.واسه کنکور خدا میدونه چقد خوندم ولی متاسفانه سرعت عمل نداشتمو باختم.
موفق باشی.