(۱۲ شهریور ۱۳۸۹ ۰۴:۵۰ ب.ظ)mohammad231 نوشته شده توسط: سلام کسی درباره دانشگاه اراک شناختی داره؟
من ۵ سال اراک مهندسی کامپیوتر خوندم و در چند جمله بطور خلاصه به شما توضیح میدم که چه خبره؟
سطح علمی بشدت پایین فکر کنم در رنک اون سالی که من بودم(۱۳۸۳-۱۳۸۸)۷۰۰۲ بود.
امکانات بشدت کم
وضع دانشگاه هم خراب
رئیس قبلی دانشگاه اراک برادر یکی از معاونین وزارت علوم بوده و بخاطر همین حدود ده سال رئیس بوده و تو این مدت شاید ۵ بار هم به دانشکدهی فنی سر نزده.حتی دانشجوها یک بار تصمیم گرفتن بریزن دفتر رئیسو بگیرن و کار رو بکشونن به فرمانداری استان.
تو دانشکده فنی هم چیزی که اهمیت تداره درسه.
البته گروه شیمی و عمرانش بخاطر و جود پالایشگاه بدک نیست اما گروه کامپیوترش شدیدا خرابه.
رئیس گروه کامپیوتر دانشگاه اراک یه کسیه به اسم دکتر رحمانی که از دانشگاه علم صنعت دکترای معماری کامپیوتر گرفته.بقیهی اساتید هم غالبا یا علم و صنعتین یا شیرازی.
البته بورسیه ای.
تو سایت هم که مراجعه میکنین می بینین که غالب اساتید معماریین و تقریبا هم تعطیل.
تازه این درشرایطیه که از همین اساتید هم تعدادی بورسن و تعدادی هم مامور این ور و اونورن.
استادها بسیار بپیچونن چون اون طرف استاد قحطه و از دکتر و حید و رضا رافع گرفته تا بقیه بیشتر دوست دارن تو شهرستان های اطراف و دانشگاه آزادش درس بدن و پول دربیارن.
اگر دقت کرده باشین هم این دو برادر ظاهرا بصورت کنترات کتابهای مقسمی رو بر داشتن.
کلا جو بدی داره.یا حداقل داشته.
تو دانشگاه اراک برنامهی اساتید رو در دوقسمت تعیین میکنن: اول آبدارخانه و بعد رانندهی اساتید.
اقلیم بدی هم داره و دوستانی که عادت به نقاط کویری ندارن بنظر بنده نرند.محل اصلی دانشگاه هم در جایی به اسم پردیس که نزدیک شهر سنجانه.
راستی در دانشگاه اراک مشکل فضا بسیار جدیه.
البته این نظر بنده است و ممکنه غلط باشه.