(۲۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سلام
خوش آمدید
۱- به نظر من امید هست ولی با توجه به اینکه توی دوران لیسانس خوب نخوندید باید زیاد زحمت بکشید.
۲- واسه تابستون ۵-۶ ساعت خوبه. با توجه به اینکه توی جو درس نبودید شاید ۷ ساعت هم بشه بخونید. البته اینا به شرطیه که کار رو کاملا تعطیل کنید.
۳- نظری ندارم.
۴- اگه منظورتون از جزو، کتاب و ... هست که توی این فروم خیلی راجع به منابع صحبت شده خودتون یه نگاه بندازید. ولی اگه منظورتون خود جزوه هست باز هم توی همین فروم فک کنم بشه یه چیزایی پیدا کرد. توی سایتها و وبلاگهای دیگه هم میشه یه چیزایی پیدا کرد. ولی اگه میتونید از مرجع بخونید به نظر من بهتره.
سلام و عیدتون مبارک :
در مورد سوال یک که نوشته بودین: "
آیا امیدی هست ؟ "
بایستی عرض کنم :
تا ریشه در آب است امید ثمری هست
چرا که نه ؟!
خواستن توانستن است ، اما با توجه به اینکه شما پایه درسی چندان قوی ندارید بایستی خیلی خیلی زحمت بکشید ، خیلی بیشتر از دیگران ...
در مورد اینکه کار رو رها کنید یا نکنید نظری ندارم، چونکه به خودتون و روحیات خودتون بستگی داره، اما پیشنهاد اکیدم اینه که اگر تصمیم گرفتید همچنان کار کنید، برای ایام کنکور، حتما ساعات کاری تون رو تا حد ممکن کاهش بدید، چونکه خستگی ناشی از ۱۲ ساعت کار روزمره اجازه نخواهد داد که شما درس خواندن مطلوبی داشته باشید
البته موفقیت در کنکور بسته به تعداد ساعات مطالعه نداره و کمیت مطالعه
و درک مفاهیم درسی، خیلی خیلی بیشتر از کیفیت مطالعه مهم هست ، پس نمیشه یک عدد می نیمم برای موفقیت در کنکور تعریف کرد،
ممکنه یک نفر با روزی ۱۲ ساعت مطالعه همون نتیجه ای رو بگیره که شخص دیگری با روزی ۶ ساعت مطالعه، بنابراین عدد مطلقی وجود نداره
د رابطه با اینکه ۳۱ واحد هنوز باقی دارید، پیشنهاد میکنم برای پاس کردن تمام این واحدها تا قبل از کنکور عجله نکنید، به نظر من هیچ اشکالی نداره اگر چند واحدی هم برای ترم بهمن ۹۰ به بعد براتون باقی بمونه
با یک دست چند تا هندوانه میخواهید بلند کنید ؟!!!! هم پاس کردن تمام واحدها تا قبل از کنکور ؟ هم روزانه ۱۲ ساعت کار ؟ هم موفقیت در کنکور ارشد با پایه نه چندان قوی درسی ؟!!!
در مورد جزوات و منابع مفید برای کنکور ارشد هم ، به تفصیل هم در این سایت و هم در سایر سایتها بحث شده،
پیشنهاد میکنم از قسمت "
جستجو" در گوشه سمت چپ بالای همین صفحه ، حتما منابع ارشد رو جستجو بفرمایید ، اطلاعات بسیار خوبی دریافت خواهید کرد .....