(۱۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: (15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: چه لزومی داره یدک کشیدن القابی مثل دکتر مهندس؟
حدس میزنم شما آدمی هستین که بی علاقه و انگیزه و زورکی درس خوندین. قصد بی احترامی ندارم. اما انقدر بچه که بودیم گفتن"خوب درس بخون که دکتر مهندس شی" که علاقه رو توو ما کشتنو فکر کردیم درس خوندن یعنی این....
سرآشپز های حرفه ای رو دیدین؟ یا کلا کسایی که اشپزی رو دوس دارن؟ موقع غذا پختن دارن عششششششق میکنن. هر عطرو رنگو طعمیو با تمام وجود لمس میکنن و لذت میبرن. تاحالا به درس خوندن به دید عشق کردن و لذت بردن نگاه کردین؟ تا حالا شده یه الگوریتم جدید یاد بگیرین بگین واااااااای عالیییییییییی بووووووود خیلیییییی دوسش داشتمممممم. تا حالا ارضای روانی شدین با یادگیری چیزای جدید؟
یه مثال دیگه. بچه های ACMی رو دیدین؟ اوایل میگفتم واقعا که چی؟ تهش واقعا چی حالا؟!این همه وقت بزاری چی میشه! تا اینکه توو کانتست ها رفتم. اون yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssss ای که یه کانتستنت بعد از اکسپت گرفتن سوالش میگیره، اون هیجانه موقع کامپایل شدن، اون تپش قلبو استرسی که نگرانه TL بخوره یا WA.... اون یعنی تمام زندگی کسی که با عششششششششق درس میخونه.....
من یه خانمم. و مسلما نیاز من به داشتن شغل خیلی متفاوت تر از یه آقاست....من با درس خوندن عشق میکنم.....با یادگیری جوون میگیرم....اینه فرقه کسی که درس خوندنو دوستداره با کسی که برای کار کردن درس میخونه.....
اینایی که گفتم هدفهای من از درس خوندن نیس..... اینا احساسای ادمیه که درس خوندنو دوست داره و از این راه میخواد به هدفاش برسه......جای گفتن هدف هام نیس....فقط خواستم بگم درس خوندن به معنای پیدا کردن کار نیست....
شما خیلی خیلی قشنگ سخن میگید
تا حالا شده مسائل مالی اذیتتون کنه؟
تا حالا شده به سنی برسین که باید کار داشته باشین ولی نداشته باشین؟
تا حالا شده بعد از ۲۵ سال دستتون توی جیب باباتون باشه؟
اصن مشکلات زندگی و مخصوصا مالی میدونین یعنی چی؟
وقتی این مشکلات وجود داشته باشه و افرادی رو ببینین که بطور ناعادلانه دارند جای شما رو میگیرند، دیگه حرف از عشق به درس و این سخن های قشنگ رو نمیزنین ...
خیر! بنده هم عرض کردم شما هدفتون از درس کار کردن بوده! و حق ندارین به طور جنرال به خاطر موفق نشدنتون درس خوندن رو بی ارزش کنین!
من مسلما هیچوقت توو شرایط شما قرار نمیگیرم، اما شما انگار اینده ی منو پیشبینی کردین یا مثل جناااااب ترکس سابق و خانه سبز فعلی! من رو مرفه بی درد میدونین!
چرا قبول نمیکنین هدف از درس خوندن کار کردن نیس؟؟؟؟
مگه نمون کابینت سازی که ترکس! گفتن درامدش خوب نیس؟!!!! مگه تحصیلات داره؟!
یه سری ادما یه حرفی میزنن و همه چیزو زیر سوال میبرن هرچقدرم بگین بابا جان داری چپکی فکر میکنی، قبول نمیکنن
یه سوال، شما اصلا به غیر از تدریس، جای دیگه هم رفتین؟! هرکی ارشد بگیره و استاد نشه پس درس خوندن بی ارزشه؟ شاید من اشتباه خوندم و دنبال شغل دیگه م بودین