دوست عزیز واقعا جالب بود. نمیدونم باید چجوری ازتون تشکر کنم اما واقعیت اینکه این متن رو pdf کردم تا چندین و چندین بار بخونمش!!!! و آخرین متنشم همین الان زدم به دیوار اتاقم. البته متن اصلیشم pdf کردم چون متن اصلیش (سایت Elite Daily) بنظرم جالبتر رسید.
راستش من تو زندگیم خیلی اتفاقای خوبی افتاده و با اینکه راهنمایی نداشتم (اغلب اوقات) اما خودم بیشتر مواقع یه راهنمای خوبی برا خودم بودم. نمیدونم چرا! خیلی زود یه سری کارها رو شروع کرده ام که باید شروع میکردم. واسه همین بیشتر چیزهایی که باید بدونم رو خودم تجربه کرده ام و الان که میبینم حیرت زده میشم. واقعا اگر تو موقعیت این نویسنده بودم یا اون دکتره! میتونستم بهتر از این مقاله رو بنویسم !!!
و یه چیزم اضافه کنم. واقعا اشتباه نکنید (البته کلی میگم، و به یه فرد خاصی اشاره نمیکنم). اگر واقعا راضی نیستید با کسی دوستی کنید و یا ارتباط داشته باشید. پس لزومی نداره این کارو بکنید.
یادتون باشه. اگر دوستی کنید خیلی زجر (منظورم درد -- شاید غلط املایی داشته باشم
) میکشید. در هر جال یادمون باشه که هر کس مسئول زندگی و کارهای خودشه. اگر این کار رو بکنید خودتون تا آخر عمر زجر میکشید و تنها همونطوری که اومده اید از این دنیا میرید، اگر هم که طرف مقابل اذیت میکشه خودش خواسته. بازم میگم چیز شانسی نداریم و هر کس مسئول کارای خودشه.
عمرمان زیاد نیست. لطفا یه اشتباه رو دوبار مرتکب نشید.
اون شکلک ها رو الان نمیبینم اما من خودم برات می نویسمشون.
خنده خنده خنده گل گل گل گل گل گل گل گل گل
ببخشید زیادی شد. اما خیلی جالب بود. لطفا این متنو جدی بگیرید. یادتون باشه ما همون به قول خارجیا تین ایجر هستیم. اما این متنی که توسط یه روانشناس یا دکتر یا هر کی تو یه مجله معتبر منتشر شده، خیلی بیشتر از چزیه که بخواییم در موردش نظر بدیم.
حداقلش من خودمو میگم که من شخصا نمیتونم بگم که این آقا درست ننوشته. چون من تخصصم روانشناسی نیست، تخصصم کامپیوتره. و اینقدر هم پیراهن پاره نکرده ام که با قطعیت بگم این متن اشتباهه. (البته میتونم بگم اما نمیخوام یه مجله معتبر زیر سوال بره
).
البته در تکمیل گفته هام
اینم بگم باید از شخصی تشکر کنم که باعث شد من به همچین نتیجه ای برسم. اما اگه زودتر باعث میشد و امکانشم بود. مسلما خودم تو این مجله بهتر از این متنو منتشر میکردم تا یه کمکی به جوون ها بکنم. مدتی است که شخصی هر روز اس ام اس، زنگ، ایمیل و ... رو بصورت وحشتناک برام ارسال میکنه.
منم گاها اگه وقت داشته باشم میخوانم (آخه یکم حالت سریال وار داره و آدم وقتی دنبالش میکنه خوش میگذره) و وقتی هم حوصله نداشته باشم بخونم همون لحظه پاکش میکنم.
البته چون قبلا خیلی (شاید ۱۰-۱۵ بار) بهش گفتم که نمیخوام باهات ارتباط داشته باشم، اما فقط وقتمو هدر دادم. چون از جمله افرادی است که اصلا نمیدونه واسه چی اومده به دنیا. سعی داشت که منم بکشه به سطح خودش.
آخه یه بزرگی نزدیک به این اتفاق زندگیم میگه که:
هیچوقت با احمق ها بحث نکنید. چون اونا اولش تو رو میکشن به سطح خودشون، بعد با اون تجربه ای که دارن. آنچنان میبرنت که نمیفهمی کی به کیه.
به انگلیسی مینویسم بهتر بفهمید منظورشو:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience
منم بعدش دیدم این یارو دست بردار نیست و البته بعد از کلی مشکلات روحی که برام بوجود آورد (به طرز وحشتناکی) بالاخره به گفته استاد درخشان (هیئت علمی دانشگاه تبریز)، یه جوری نادیده گرفتمش که انگار اصلا نبوده.
الان هر روز تقریبا سریال میبینم. شاید یکی از بهترین تفریحام بعد ورزش و دوستان، همین سریالی است که یه بنده خدایی لطف میکنه و برام میفرسته
اما وقتتون رو تلف نکنید. اینجور آدم ها هیچ هدف و امیدی برای زندگی ندارن و سعی دارن دیگران را هم به سطح خودشون بکشونند. شاید بپرسید بگند میخوام دکتر بشم اما بعدش چی؟! نمیتونه بدونه.
متن این پست رو لطفا جدی بگیرید. این متن بدست بچه ای نوشته نشده و یا برای یه نفر. بدست کاردانی و برای کل اونایی که انگلیسی بلدن (و حتی بلد نیستند که ترجمش میرسه دستشون) نوشته شده. جدی بگیرید و وقتتون رو برای کسایی که اصلا ارزششو ندارن تلف نکنید.
بازم عذر میخوام طولانی شد اما حرف دل باز شه همینه دیگه