(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mohammad641 نوشته شده توسط: ولی به نظر من رشته آیتی استفاده و مدیریت علوم مختلفه و توش اختراع و نواوری وجود نداره و به پیشرفت علم کمک نمی کنه
بنده با این صحبت شما موافق نیستم. اینطور مطلق گفتن عدم پیشرفت برای IT به نظرم درست نیست. اگر از دید داخلی بخواهیم نگاه کنیم بحث رشتههای شبکه و امنیت که مشخصه. بحث شاخههای مرتبط با مدیریت، شاید بهتر باشه اینطور بگیم که آیتی به طور مطلق اون مسیری رو که معمولاً برای دانشآفزایی استفاده میشه، طی نمیکنه.
فکر میکنم موافق هستید که زمان به سرعت در حال تغییر هست و آیتی همون تغییری رو دنبال میکنه که زمان داره ازش میگذره. بله نمیشه انتظار داشت کاری که در شرکت IBM یا intel برای تولید نسلهای بعدی CPU انجام میشه، در مثلاً رشتهی MIS یا حتی مهندسی نرمافزار (به طور مطلق) هم انجام بشه. این طبیعیه چون روح این دو موضوع با هم متفاوته. نمیدونم اخیراً TED Talks مربوط به Larry Page رو دیدید یا نه. در اونجا مدیر گوگل از پروژهای اسم میبره که با استفاده از همین YouTube نقش یک "گربه" را بدون هیچ اطلاعات اضافهای طراحی میکنه. پیش از این هم سایت فیسبوک رو مثال آوردم. شما یک جستجویی در Google Scholar دربارهی این سرویس و تحلیلهای روی این سرویس بکنید. اینها به نظر من دقیقاً دانشافزایی هستند. یک کارافرینی به نام مؤسس یک سرویس اینترنتی، باعث میشه دهها مقاله تحلیلی برای ابعاد مختلف یک سرویس تولید بشه. همین YouTube، خب این چی داشت که شرکت گوگل حاضر شد روش سرمایهگذاری کنه و گسترشش بده؟ یک دلیلش و به نظرم مهمترین دلیلش
روش نظاممند سازماندهی دادهها در این سرویس بود.
در کل خلاصه عرض بکنم، اینکه زمان و انتظارات مرتبط در حال تغییر شدید هست.
هیچ دانش و علمی نمیتونه موفق بشه مگر اینکه با در نظر گرفتن آینده، با این تغییرات همراه بشه. البته این تغییرات هم علت هستند و هم معلول.