(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: با سلام،
همه ی این مسائل و پذیرش یا عدم پذیرش اونها به جهان بینی شما بستگی داره؛
در جهان بینی توحیدی خداوند اراده مطلق جهان آفرینش است،در عین حال بندگانش را بسیار دوست دارد،
زندگی دنیا مرحله ای است برای رشد و رسیدن به کمال، نوعی بزرگ شدن، متاسفانه تعبیر و نگاه ما به زندگی دنیا اینه که با هیچ سختی و مشکلی رو به رو نشیم و همه چیز خوب و درست باشه؛مسئله اینجاست که جنس دنیا اصلا اینطوری نیست؛
سختی ها،بیماری،شکست،از دست دادن حالا هر مدلش،همه و همه داروی تلخی که پزشک هستی(خداوند) برای ما تجویز کرده،
امیدوارم توضیحاتم گیجتون نکرده باشه و البته حالتون رو درک می کنم...
با کمال افتخار و خوشحالی می گم که خداوند بالاخره منو صدا زد و مسیر جدیدی جلوی من گذاشت که با پیمودن اون مسیر نگاهم به کلی تغییر کرد و البته الان خیلی حالم خوبه..
به دوستان عزیز و بخصوص شما،
اگر واقعا این مسائل براتون مهمه حتما به دنبالش برید؛برای همه ی شما آرزوی می کنم که خداوند شما رو هم به سمت خودش صدا کنه....
شما به حرفم دقت نکردید. من نگفتم زندگی بدون مشکلات باشه.
فرض کنید بچه من در ۲ سالگی تصادف کنه و بمیره.
ممکنه این با منطق شما برای من یک آزمایش باشه ، ولی برای بچه ای که ۲ سالش هست چه تجربه ای میتونه داشته باشه.
آیا اصلا این درست هست که برای آزمایش من نوعی یه بچه ۲ ساله بمیره؟
از نظر من این حرفها فقط توجیهات فلسفی هست.
خیلی از نوابغ و دانشمندان بزرگ دنیا دارن بر روی این مسائل و مسائل آفرینش کار میکنن و هنوز به نتیجه ای نرسیدن و دستیابی به درک این مسائل را منوط به پیشرفت دانش در آینده میدونن. شما خیلی ساده از این مسائل فقط با توجیه فلسفی خودتون میگذرید. توجه کنید این توجیهات فلسفی بر اساس یکسری فرض ها و تفسیر ها توسط انسان بنا نهاده شده که احتمال غلط بودن فرض اولیه وجود داره.
به عنوان مثال فرض نیوتن در مورد زمان با ظهور نظریه انیشتن از هم پاشید.