(۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ)iman.irajian نوشته شده توسط: برای نظریه فکر نمی کنید شاپوری بهتر از کارگهی باشه؟ من بین این دوتا استاد برای نظریه شک دارم
من با شاپوری کلاس نداشته ام اما با بچه های نظریه ی شاپوری درس خونده ام بععضی از بچه هاشون تا دو هفته قبل کنکور تو مفاهیم پایه ای مونده بودن. حالا نمی دونم اشکال از استاد بوده یا اون دانشجوها! الله اعلم.
اگه پایه ی متوسطی دارید کارگهی فوق العاده س. اما در صورتی که در این درس ضعیف هستید اثر کلاس کارگهی روتون برعکسه و ممکنه بعد از چند جلسه بخواهید نظریه رو بذارید کنار. با توجه به پایه تون تصمیم بگیرید.
دکتر کارگهی روند خیلی خوبی تو درس دادن دارند هر بخشی که درس می دن تمرین هاشو حل می کردن و تقریبا هر چند فصل یه بار یه کم تست می زنن . اگه دانشویی باشید که پا به پای کلاس هایش پیش بروید و تکالیف خواسته شده را انجام دهید به حدی از تسلط می رسید که تست های کنکور اغلب برایتون ساده و نهایتا متوسط خواهند بود و از نظر شما تست دشواری در کنکور وجود ندارد.
دکتر کارگهی استاد جدی و منظمی هستند . و حتما حتما باید تکالیفی که می خوانو انجام بدید تا به نتیجه ی مطلوب برسید. به دلیل آنکه میزان مطالبی که یاد می دن خیلی زیاده یه کم روندشون تنده . البته هر کی در کلاس توضیح بیشتری بخوان حتما توضیح می دن اما وقتی برن فصل بعدی زیاد به دلیل ضیق وقت زیاد به اشکالات بچه ها در فصول (خیلی) قدیمی جواب نمیدن . ( البته بعد کلاس اگه وقت داشته باشن حتما با روی گشاده جواب می دن) ایمیلا رو هم همیشه نهایتا یک روز بعد جواب می دن من تا روز قبل کنکور سوالاتمو از طریق ایمیل از ایشون می پرسیدم
اگه شک دارید که آیا می تونید با نحوه ی بیان و سرعت ایشون کنار بیاید یا نه پیشنهاد می کنم ویس های مربوط به یه فصلشو دانلود کنید گوش بدید اگه مطمئن شدید کلاسشونو ثبت نام کنید. من هم قبل از ثبت نام کلاسشون همین کار و کردم.