دوستانی که تمایل به مطالعه با استفاده از جعبه لایتنر یا جی۵ یا در کل بوسیله فلش کارت رو دارند به شدت بهشون پروژه اوپن سورس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو پیشنهاد می کنم.
یه خورده اولش فهمیدنش سخته ولی به شدت کاربردی و انعطاف پذیره. اینجا یه لیستی از ویژگی هاش رو میارم:
- مولتی پلتفرم بودن (ویندوز مک لینوکس اندروید ios وب و...)
- همگام سازی در پلتفرم های مختلف یعنی مثلا روی گوشیتون مرور که بکنید می تونید به راحتی نتایج رو آپلود کنید و روی سیستم کامپیوترتون وارد کنید.
- امکان پشتیبانی latex video picture sound و هر چیزی که توسط html ساپورت میشه. حتی امکان تعریف stylesheet برای کارت ها وجود داره
- امکان export و import کردن. مثلا شما می تونید ۵۰۴ رو که یه نفر دیگه کارت هاش رو وارد کرده توی اینترنت پیدا کنید و بر روی سیستم خودتون وارد کنید.
- کاملا رایگان ( البته به جز ios )
- با زبان python نوشته شده اگه دوست داشته باشی می تونی توی پروژه مشارکت داشته باشی
خیلی ویژگی های دیگه داره که با توجه به سلیقه خودتون می تونید تنظیم کنید.
من با توجه به استفاده های زیادی که از انکی کردم وظیفه خودم می دونستم که این برنامه رایگان و اوپن سورس رو به شما هم معرفی کنم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کسایی که با سیستم Pomodoro علاقه به مطالعه دارند می تونند از برنامه های زیادی که نوشته شده استفاده کنند.
مثلا
Pomodoro سیستم مطالعاتی هست که استقبال خوبی شده . شاید برای شما هم مفید باشه.