(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: مصاحبه خوب بود و کار مفید و ارزشمندی انجام دادی.
فقط با یک مسئله مخالفم: تاکید روی رتبه یک یا هر رتبه ای.
با هدف رتبه تک رقمی خوندن شما رو فقط به بیراهه می برهـ .
اگه با هدف یادگیری عمیق دروس و با برنامه ریزی بخونی،
خواهی نخواهی رتبه خوبی کسب میکنی و نیازی به تاکید روی رتبه نیست.
.
تاکید روی رتبه تک رقمی>>> افزایش استرس در روزهای پایانی>>>کاهش شدید کارایی سر جلسه>>>نتیجه نامطلوب.
لذت از مطالعه بدون دغدغه رتبه>>>عدم وجود استرس>>>افزایش کارایی>>> نتیجه مطلوب.
.
در نهایت با انگیزه و شور و نشاط و با تمام توان مطالعه میکنم و لذت می برم و نتیجه هم هرچه شد می پذیرم.
.
خلاصه بگم:
اگر از ورق زدن کتاب ها لذت نمی بری و کیف نمیکنی و صرفا بخاطر رتبه و تست زدن درس میخوانی . . . به هیچ جا نمی رسی.
ببخشید من دارم جواب میدم آقای عباسیان. با تشکر مجدد از زحمت زیادی ک کشیدین و این ک وقت باارزشتون رو گذاشتین.
صرفا نظر خودم رو میگم با توجه ب اون چیزی ک تا الان از زندگی فهمیدم و خوندم و یاد گرفتم.
تاکید روی هدف، تکرار این ک هدفمون چیه، دقایقی رو در روز اختصاص دادن ب فکر کردن ب این ک به هدفمون رسیدیم صد البته اگه همراه با تلاش کافی برای رسیدن ب اون هدف باشه مطمئنا بازده و علاقه و انرژی رو بالا میبره.
یه قانونی هست ک علم هم ثابت کرده ک هر کلمه ای ک میگیم یه مقدار زیادیش انرژیه همینطور همه ی مولکولها. وقتی میگی ۱ میشم این انرژی باعث میشه ک کائنات دست ب دست هم بدن و تلاش آدم بیشترین بازده رو داشته باشه. توو این ک شکی نیست.
اما واقعا واستون خوشحالم ک ب این حد رسیدین ک درس رو فقط برای لذت مطالعه میخونین این واقعا ارزشمنده اما ایده آله. ما آدمیزادیم و وابسته ب علایق، اگه واقعا ب این سطح رسیدین ک صرفا ب راه فکر میکنید نه نتیجه، شخصا بهتون تبریک میگم.
اما بازم داشتن یه هدف مشخص تاثیر بهتری داره حتی اگه ب شیوه ای ک مثل آدمی ک ب درک بالایی رسیده مسیر مهم باشه نه هدف. البته توو اون سطح هم هدف بی اهمیت نیست.... این بحث عرفانی میشه دیگه....
بعد هم... داشتن هدف ب معنای لذت نبردن از مسیر نیست واقعا.
موفق باشید دوست عزیز.