(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: وااااااااااااای
یه راهنمایی می کنم.
ورقهی طلا از یک طرف وارد دو غلتک میشه از طرف دیگه میاد بیرون و به راه خودش ادامه می ده.
در حالت عادی که غلتکها هماهنگ کار می کنند.ورقه صاف و مستقیم وارد بین دو غلتک میشه و همونطور صاف خارج میشه.
انگار نه انگار اتفاقی افتاده.
ولی در حالتی که غلتکها هماهنگ کار نکنند به نظر من وقتی ورقه بین دو غلتک میره خم میشه.یعنی صاف بیرون نمیاد.چون در این حالت دیگه نیرویی که از دو طرف بهش وارد میشه دیگه مساوی نیست.
حالا شما بگید به کدوم سمت و میزان خم شدن به چه پارامترهایی بستگی داره.
(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: این سوال استخدامی کارخانه تولید انبوه ورقه طلا بوده؟؟؟/
راستی اینروزا یک سازمانی از من خواسته ۴۰ تا سوال تستی برای آزمون استخدامی طرح کنم. یک دستورالعمل ۵ صفحه ای هم داده. خوبه همین سوال مریم خانم را بذارم تو سوالها؟؟؟
آره بزار سرکاریه خوبیه!
(ما کارخونهی تولید ورقهی طلا داریم تو ایران؟؟؟؟؟؟!!!)
منم به نظرم جمع میشه( در اینجا بالاچین )( البته به شرطی که ورقه طلا نازک و انعطاف پذیر باشه )، درست شبیه به چین پلیسه دامن هست و درست مثل اینه که غلتک پایینی ثابت باشه و غلتک بالایی با سرعت نسبی مشخصی نسبت به غلتک پایینی حرکت کنه
ولی بقول یه ظریفی که میگفت :
تو ایران اگر میخواید در مصاحبه های استخدامی برنده بشین وقتی یه سوال دو دو تا چهار تا ازتون میپرسن نشینین استدلال کنین و بگین مثلا جواب اینطوری میشه
بلکه وقتی ازتون میپرسن دو دو تا چند تا میشه ؟ شما بگین : هر چی مدیرم بگه