(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: (15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ق.ظ)مورتن نوشته شده توسط: من نمیدونم. چون من فقط زدم علوم تحقیقات تهران. یک انتخاب رشته. پارسال هوش علوم تحقیقات زدم با اینکه ۷۳۰۰ شدم قبول نشدم و تو تکمیل ظرفیت هم متاسفانه درکمال ناباوری نگرفت. همینجوری قزوین رو زدم رتبم هم یک شد و قبول شدم.
من ۲ سال پیش باراجین شبکه قبول شدم سال اول بود کنکور میدادم و نرفتم خبر مرگم خوندم برا دولتی که اونم انقد بدبختی سرم ریخت موقع کنکور رتبم شد ۳۵۰ حالا بعد ۲ سال حسرتم شبکه قزوین قبول شم شما آیتی امتحان دادی؟ بنظرت سطح سوالا چطور بود برا زبان؟
زبان بیشتر باید سیستم عامل و سخت افزار بلد میبودی . یعنی اگر فرق مثلا بین زبان ماشین و اسمبلی رو کسی نمیدونست نمیتونست جواب بده. وگرنه ازنظر لغات و جمله بندی بد نبود.
درمورد درسهای دیگه ساختمان داده ها و ساختمان گسسته خیلی آسون بود. طراحی الگوریتم یادشون رفته بود و ندادند که به ضرر آدم تموم میشه. شبکه و مهندسی نرم افزار هم سوال سخت توش داشت و هم آسون. تعداد سوالهای کل دروس مشترک اندازه یکدونه درس تخصصی هم نمیشد.
سیستم عامل و پایگاه داده بنظر رو به آسون میومدن با اینکه سوالات گنگ و مبهم هم داشتند.
هوش مصنوعی مزخرفترین بخشش بود که نصف سوالهارو از فصل اول داده بودند که آدم سراغشون نمیره.
مدیریت هم آسون بود.
معماری برعهده خواننده